Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK" na našem portalu: Ovo su najvažnije teme

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

06/02/2024 > 07:25

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK" na našem portalu: Ovo su najvažnije teme
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo pratite na linku u nastavku teksta.

KO?

Duško Vukajlović, novinar, i Blažo Marković, predsednik Pokreta "Novi ljudi, nova snaga Srbije" i predsednik Sindikata policije i policijskih starešina prelistavaće štampu i pričati o najaktuelnijim temama kao šti su: sve o KiM, predaja zahteva za sazivanje hitne sednice SB UN, blokada puteva raseljeni Srbi sa KiM kod Rudara, izbori, rat u Izraelu i rat u Ukrajini

ŠTA?

Branko Branković, diplomata i nekadašnji ambasador pri UN, i član srpske delegacije na pregovorima u Rambujeu i prof.dr Miloš Laban, politički analitičar pričaće o  nekadašnjim pregovorima u Rambujeu, bombardovanju SRJ, situaciji na KiM sada.

ZAŠTO?

Branislav Ivković, član GO SNS-a i Gordana Čomić, bivša narodna poslanica pričaće o konstitutivnoj sednici Narodne skupštine koja se održava danas.

KAKO?

Prof.dr Milan Beslać, ekonomista pričaće o tome kako je FED najavio smanjenje kamatnih stopa, jačanje dolara i pad inflacije. 

KADA?

Igor Todorović, modni dizajner i Ivan Radojčić, novinar pričaće o dodeli 66. Gremi nagrada, crvenom tepihu, muzičkim zvezdama na crvenom tepihu Tejlor Sfift, Majli Sajrus, Bili Ajliš, Selin Dion, Opra Vinfri...Pok. 

GDE?

Lena Kovačević, pevačica, predstaviće pesmu sa kojim se takmiči na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije.

Ostavite komentar

Ljiljana Stojmenović

Poštovana Jovana i svi pratim Vas jutarnji program i naš i slušam ova dešavanja u Sremskoj Mitrovici na groblju gde se sanjaju deca a roditelji kažu ostavite Vašu decu na miru.Ee to je upravo obrazac iz OŠ braće Ribnikar koji je doveo do nemilih dogadjaja i evo nije prošlo ni godinu dana opet isto.Sta treba da se desi?!? Da neko dete propadne u jamu pa da dopre do mozga roditelja????.?? i javnosti uopšte Kakva crna edukacija ??. To se zove roditelji bez mozga katastrofa katastrofina ????To surijaliti roditelji koji su sve masofniji i potpuna epidemija roditeljske anarhije je svuda.To se dogadja svuda na ulicama u gradovima u naseljima roditelji su toliko anarhicni najbolje da obiju martinke i zakuvaju tzv.sutke kao pankeri!!!??? To je posao za defektologa psihijatre psihoterapeuta pedagoge !!! Totalno bezumlje i odsustvo svesti i savesti presveta o bezbednosti svoje lične a onda i sve ostalo !!!sunovrat uma i razuma!! to nije normalno kako se roditelji ponašaju i ophode to je gore od sektaške ja totalno su odlepili sa svojim bizarnim ponašanjem.Sve je pošlo naopačke za vrapce i mačke kad su ljudi okačili svoj razum i civiluke!!! Apelujem ka o predstavnik prosvetne struke na disciplinu svesti i savesti i upozorenje roditeljima i javnosti čemu šta služi da mediji i kao što je Vaš preuzmu ulogu medijatora i utiču da se roditelji vaspitaju osmisliti segmente programa roditeljskih veština u kojima će se roditelji osvescivati!!! Ima e će se opet dogadjaji apsurdne i jezive situacije na katastrofalne rezultate po ovo društvo !!!Hvala

15.01.2024 11:29
Ljiljana Stojmenović

Ta bahatost i samovolja nisu ni inventivnost niti kreativnost od ideje do realizacije to je produkt informatičkog i kibernetickog doba gde se roditelji udružuju u virtuelne grupe bez ikakve komunikacije sa društvom i situacijama totalni autizam gde uopšte nemaju svesti o prošlosti sadašnjosti budućnosti to je fenomen tehnološkog internet komunikacijskog doba na najmonstruoznije načine i roditelja koji.misle da kalendar i život počinje od datuma njihovog poimanja sveta.Narcisoidan poreme Aj ličnosti koji je dominantan kod današnjih roditelja masovno.Mim. As da ovde teme budi i Vašim.emisijama i gosti i gosce primereni budu u njima o.pozovite te divne roditelje koji tako lepo vaspitavaju svoju decu te će se njihova deca sanjati na njihovim grobovima ako uopšte ta njihova deca budu imala dovoljno savesti razuma i volje da ih uopšte i sahrane i ndprave spomenike!!!! Spomenici i groblja su pre svega i mesta kulture što se ne bi deca sanjala na svim bistama i spomenicima pa sve je moguće danas??!!! A posledice kakve će biti posledice??? To je kratkoročna politika života,sve moramo sad i odmah a sutra ??. Šta će biti sutra ili su već sva sutra potrošena ??. Umesto da su ti isti roditelji napravili Sneška beli a sa svojom decom i predivne crteže sa tematikom zime i da su očistili od snega i leda groblje i da su svoju decu naučili ko su i preći i ko su uopšte oni ??. To isto tzv.dete koje je roditelj pustio da se sanka na grobu heroja palih za život tih roditelja i te dece,tako će gluteus da pokaže i svom roditelji pa će i po njegovoj glavi da se sanka a onda će biti nasilje u porodici i raspad te iste porodice!!!! Stop 🛑 nasilju u svakom smislu!! Mora se definisati šta je moralno a šta ne ,Sokrat! hvala

15.01.2024 11:45