Vesti > Srbija

Pravo Miholjsko leto: Posle prohladnog jutra SUNČANO i TOPLO u celoj Srbiji

Promena vremena uslediće u nedelju po podne na severu Srbije, a u toku noći ka ponedeljku i u ponedeljak i u ostalim krajevima

Izvor: K1info/Tanjug

11/10/2023 > 06:50

podeli vest:

Pravo Miholjsko leto: Posle prohladnog jutra SUNČANO i TOPLO u celoj Srbiji
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


U Srbiji danas sveže jutro, sa kratkotrajnom maglom po kotlinama i rečnim dolinama. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, sa slabim i umerenim vetrom južnih pravaca. 

Najniža temperatura kretaće se od 7 do 13, a najviša od 21 do 25 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će, posle svežeg jutra, tokom dana biti pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od 10 do 13, a najviša oko 25 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do kraja sedmice će, uz sveža jutra, tokom dana biti pretežno sunčano i toplije sa maksimalnim temperaturama od 24 do 29 stepeni. Samo se u petak očekuje prolazno umereno naoblačenje bez padavina. 

Promena vremena uslediće u nedelju po podne na severu Srbije, a u toku noći ka ponedeljku i u ponedeljak i u ostalim krajevima, uz kišu, lokalne pljuskove sa grmljavinom i padom temperature. Zatim će nastupiti period oblačnog, kišovitog i hladnijeg vremena.

 

Ostavite komentar