Vesti > Srbija

Normalizovan saobraćaj u Beogradu posle skupa dela opozicije "Srbija protiv nasilja"

Ispred parlamenta okupljenima su se obratili Borislav Novaković, Janko Veselinović i Miloš Kuvekalović

Izvor: K1info/Tanjug

07/10/2023 > 18:51 >> 20:44

podeli vest:

Normalizovan saobraćaj u Beogradu posle skupa dela opozicije "Srbija protiv nasilja"
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Skup dela opozicije "Srbija protiv nasilja" završen je večeras ispred Predsedništva, a saobraćaj koji je bio blokiran u ulici Kralja Milana, ali i u Takovskoj, Svetogorskoj, Makedonskoj i Dečanskoj je ponovo uspostavljen, kao i kod Doma Narodne skupštine.

Ispred parlamenta učesnicima protesta su se obratili poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković, lider Pokreta za preokret Janko Veselinović i aktivista Miloš Kuvekalović.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Inače, skup je počeo oko 18.30 časova ispred Doma Narodne skupštine, kada je bio blokiran saobraćaj.

Na protest su došli predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanica DS Dragana Rakić, poslanica Zeleno-levog fronta Biljana Đorđević, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, kopredsednici stranke Zajedno Biljana Stojković i Nebojša Zelenović, Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

Organizatori protesta najavili su ranije da će učesnici i danas ići u šetnju "medijskom trasom" do zgrade RTS-a, a završiće kod zgrade Predsedništva Srbije.

Organizatori protesta su poslaničke grupe Pravac Evropa, Demokratska stranka, Moramo-Zajedno, Zeleno-levi klub i Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije. 

Ostavite komentar