Vesti > Srbija

Patrijarh Porfirije: "Zejtilnik" zadobio još jednog HEROJA - Đorđa Mihailovića

Čuvar srpskog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđe Mihailović preminuo je u nedelju u 96. godini

Izvor: K1info/Tanjug

03/07/2023 > 11:42

podeli vest:

Patrijarh Porfirije: "Zejtilnik" zadobio još jednog HEROJA - Đorđa Mihailovića
Foto: printscreen youtube/TV Zona plus


Vojničko groblje "Zejtilnik" je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihalovića, rekao je patrijarh srpski Porfirije povodom smrti čuvara srpskog vojničkog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđa Mihailovića.

Patrijarh je na Instagramu napisao da je tokom svog života čika Đorđe bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve i da je u svakodnevnom životu pokazao mudro razumevanje istinskih vrednosti, gostoprimljivosti i posvećenosti.

Vojničko groblje „Zejtilnik“ je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihajlovića, rekao je patrijarh srpski Porfirije povodom smrti čuvara srpskog vojničkog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđa Mihailovića. Patrijarh je na Instagramu napisao da je tokom svog života čika Đorđe bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve i da je u svakodnevnom životu pokazao mudro razumevanje istinskih vrednosti, gostoprimljivosti i posvećenosti. - Njegov odlazak će zasigurno biti osetan, ali nada da se nalazi u Božjem zagrljaju nas krepi i bodri da koračamo za svetlim primerima iz našega roda. Vojničko groblje „Zejtilnik“ je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihajlovića. Vječnaja pamjat - naveo je patrijarh Porfirije. Čuvar srpskog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđe Mihailović preminuo je u nedelju u 96. godini.

- Njegov odlazak će zasigurno biti osetan, ali nada da se nalazi u Božjem zagrljaju nas krepi i bodri da koračamo za svetlim primerima iz našega roda. Vojničko groblje "Zejtilnik" je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihailovića. Vječnaja pamjat - naveo je patrijarh Porfirije.

Čuvar srpskog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđe Mihailović preminuo je u nedelju u 96. godini.

Ostavite komentar