Vesti > Srbija

Misterija DŽINOVSKE ZMIJE u LOZNICI: Da li je donela POPLAVA ili je stigla iz AZIJE nekog da POJEDE?

Video snimak o kome se govori danima ne prestaje da intrigira

Izvor: K1info/telegraf.rs

17/06/2023 > 20:02

podeli vest:

Misterija DŽINOVSKE ZMIJE u LOZNICI: Da li je donela POPLAVA ili je stigla iz AZIJE nekog da POJEDE?
Foto: wikipedia.org


O snimcima dugačke zmije kako gmiže krugom jedne fabrike u Loznici, koji se deli na društvenim mrežama, priča se u Loznici već nekoliko dana.

Lozničani i pratioci na društvenim mrežama imaju različite komentare - od šaljivih do zabrinutih, a radi se o misteriji porekla, vrste gmizavca i gde je on "odšetao".

- Čuo sam da ljudi pričaju o džinovskoj zmiji, ali nisam video ni snimak ni zmiju. Navodno je stigla u kontejneru sa sirovinama za fabriku. Nisam čuo da ju je neko video iako se, kako pričaju, uputila prema reci Štiri - priča jedan Lozničanin.

Prepoznajući na snimku stovarište fabrike koja je u vlasništvu firme iz daleke Azije, pojedini izražavaju sumnjaju da je otud i stigla u Srbiju, a ubrzo se postavlja i dilema da je zmija ipak "domaća" i da ju je iz prirodnog staništa do periferije grada donela bujica prilikom obilnih padavina početkom meseca.

Licitira se i o soju reptila koji je snimljen: da li je piton, udav, smuk... Pa jedna Lozničanka misli kako "ovo nije nimalo naivno" i dodaje da bi razmislila da li dete sme da pustim samo u dvorište.

- I šta sad? Čekamo da nekoga pojede - jedan je od komentara.

Foto: Unsplash.com

 

Ne samo da zmija sa snimka nije nikoga pojela, već ni posle, kao ni pre njegovog objavljivanja na društvenim mrežama, sa ovom grdosijom se niko uživo nije sreo.

Zbog straha i neprijatnosti verovatno bi to neko prijavio službi zoohigijene.

Ostavite komentar

Pink Panter

Ovo je kao I onaj panter kod Vrbasa

11.07.2023 21:59