Vesti > Srbija

Iz ČAČKA na skup "Srbija nade" krenulo 50 AUTOBUSA

Čačani svojim odlaskom na skup šalju poruku jedinstva, sloge i zajedništva, kaže Milun Todorović

Izvor: K1info/Tanjug

26/05/2023 > 12:43

podeli vest:

Iz ČAČKA na skup "Srbija nade" krenulo 50 AUTOBUSA
Foto: ATA Images


Iz Čačka na skup "Srbija nade" krenulo je 50 autobusa, izjavio je prvi čovek SNS-a u Čačku Milun Todorović. 

On je dodao da Čačani svojim odlaskom na skup šalju poruku jedinstva, sloge i zajedništva.

- Danas idemo da damo podršku izabranom predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i državnom rukovodstvu, da nastave da rade posao kao što su to radili i do sada. Šaljemo poruku jedinstva, sloge i zajedništva kao i poslednjih 11 godina, konkretno moji saradnici i ja sedam godina u Čačku - rekao je Todorović.

Navodeći razloge zašto Čačani treba da daju podršku, on je istakao da su pre svega dobili auto-put Čačak - Požega, Čačak - Beograd i Čačak - Kraljevo.

- Uradićemo i četvrti Mrčajevci - Kragujevac, međunarodni aerodrom Morava u Lađevcima, dve sjajne velike fabrike, domaće privrednike koji su u velikom uzletu, Dom učenika srednjih škola pre nekoliko godina, četiri fiksulturne sale, gradimo bulevare, saobraćajnice, preko 100 miliona evra za branu Svračkovo koja je veliki državni projekat, zdrava pijaća voda za pola Srbije. I ono što je najvažnije, a što je moja generacija prošla devedesetih, ratove koje želimo da naša deca nikada ne dožive i da ovo rukovodstvo sačuva mir i stabilnost i naravno ekonomski prosperitet - kazao je Todorović.

Foto: Tanjug/Branko Lukić

 

 

On je rekao da je juče u toku dana došlo do mnogo spinovanja i lažnih informacija o otkazivanju skupa što nije tačno.

- Nema razloga da se otkazuje najveći i ovako grandiozan skup nade i podrške do sada. Svima nama koji smo patriote, volimo svoju državu i nemamo rezervnu državu želimo javno i otvoreno da kažemo da je ona naša i da se za nju borimo i ako do promena dođe da se one događaju na izborima, demokratski, a oni koji su izbarani treba da imaju mandat da vode državu u narednom periodu. Kada se to desi, mi kao vladajuća stranka ćemo čestitati, a do tada ćemo se boriti da radimo što više i da građani imaju poverenja u nas - dodao je predsednik Gradskog odbora SNS u Čačku Milun Todorović.

On je potvrdio navode da je tokom noći bilo par ekcesa kada su išarani autobusi "Kavim grupe". 

- Probušeno je i nekoliko guma, ali to nas neće sprečiti da budemo danas raspoloženi i nasmejani u Beogradu i da damo veliku podršku - naglasio je Todorović.
 

Ostavite komentar