Vesti > Srbija

Svi su na nogama: MOTO KLUBOVI u potrazi za nestalim OCEM i ĆERKOM (6)

Postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak, a poslednji put su viđeni na naplatnoj rampi Markovac

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/02/2023 > 10:26

podeli vest:

Svi su na nogama: MOTO KLUBOVI u potrazi za nestalim OCEM i ĆERKOM (6)
Foto: Printscreen Facebook


Dragan Daničić i Milica Daničić (6) krenuli su juče oko 14.30 časova iz Beograda ka Zaječaru, kako bi otac odveo ćerkicu majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag. Ovu informaciju portvrdila je za Novosti majka devojčice uz apel za pomoć, pišu Večernje novosti.

Prema pisanju medija otac i ćerka poslednji put zajedno su viđeni na naplatnoj rampi Markovac.

Tu su se isključili sa autoputa juče popodne i snimile su ih kamere. Prijava je bila noćas oko ponoći i odmah po prijavi policija je krenula u potragu - navodi izvor "Telegrafa" upućen u slučaj. 

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai".

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade, ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17 časova nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana Jelenković, Draganova devojka.

Policija nije čekala 24 sata od prijave već je odmah krenula u potragu. U potragu su uključene PU Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, UKP.

Na nogama su svi i iz moto klubova po Srbiji tragajući za Draganom i Milicom.

- Pošli smo da ih tražimo, postoji mogućnost da je svratio na neko izletište sa vodopadima pošto je ćerki obećao da vidi vodopad. Tražimo sad koji vodopadi mogu da dođu u obzir na tom putu - kaže za Telegraf.rs jedna rođaka.

Na trasi su Grza, Crni vrh, Krupajsko vrelo, Blederija vodopadi kod Kladova, a Dragan je pominjao da želi da ode na Blederijske vodopade.

Kako pišu mediji, otac i majka su bili u fazi razvoda, a dete je pripalo majci i otac je trebalo da ga vrati.

 

 

 

 

Ostavite komentar