Vesti > Region

Uhapšen i DRUGI RADNIK pumpe posle tragedije u LAKTAŠIMA

U toku je njihova kriminalistička obrada, kažu u Policijskoj upravi Banjaluka

Izvor: K1info/Tanjug

30/10/2022 > 13:26

podeli vest:

Uhapšen i DRUGI RADNIK pumpe posle tragedije u LAKTAŠIMA
Foto: Pexels.com


Banjalučka policija saopštila je danas da je uhapsila dve osobe iz Laktaša zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno fotografisanje, prenose mediji u Republici Srpskoj.

Oni navode da je jedan 22-godišnji mladić iz tog mesta izvršio samoubistvo posle snimka na društvenim mrežama.

- Lica čiji su inicijali V. T. i D. K. uhapšena su zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Sve mere i radnje se preduzimaju uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prenosi Srna.

Tužilac se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv tih lica dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Laktaša izvršio je u subotu samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o momku koji je ismejavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama.

Mediji navode da je policija uhapsila i drugog radnika privatne benzinske pumpe koji je snimao mladića iz Laktaša koji je kasnije izvršio samoubistvo.

 

 

 

Ostavite komentar