Vesti > Region

UMRLA KATARINA (22) KOJA JE UJEDINILA REGION! Izgubila najtežu BITKU protiv OPAKE BOLESTI!

Nakon tri i po meseca u bolnici, vratila se kući

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

24/05/2024 > 16:50

podeli vest:

UMRLA KATARINA (22) KOJA JE UJEDINILA REGION! Izgubila najtežu BITKU protiv OPAKE BOLESTI!
Foto: Instagram


Da život često zna biti nepravedan, surov i okrutan, ne birajući koliki teret stavlja na leđa krhkih ljudi, danas je još jednom potvrđeno. Mlada Banjalučanka Katarina Trivić (22) izgubila je bitku za život.

Kroz svoju borbu godinama unazad je koračala hrabro i sa osmehom, a sve ono sa čime se susretala tokom bolesti predstavljala je javnosti putem svojih društvenih mreža.

Kada je tek zakoračila u svet odraslih, sa 18 godina, saznala je da boluje od leukemije. Iz te borbe je izašla kao pobednica, da bi par godina kasnije bila primorana da se ponovo bori sa opakom bolešću.

Njena priča je osvojila region, kada je u aprilu prošle godine izašla u javnost ističući da je potrebno da ide na transplantaciju matičnih ćelija, ali da nema srodnog donora.

 

 

Tada je rekla da mnoge države regiona imaju banke matičnih ćelija, ali i da Bosna i Hercegovina nema, nakon čega se u Republici Srpskoj krenulo sa procesom osnivanja takve banke.

"Mislim da bi se svako osećao vrlo dobro da zna da je nekome možda spasio život", rekla je tom prilikom Katarina.

Nakon tri i po meseca u bolnici, vratila se kući.

"Napokon idem kući i nadam se da se ovde više neću vraćati", istakla je Katarina u videu koji je objavila na svojim društvenim mrežama.

"Kaća : rak – 3 : 2", napisala je.

Iako je život odlučio da preokrene rezultat u zadnjem minutu, Katarina je i bez pobede pobedila, jer je ujedinila ljude i pokrenula sistem.

Ostavite komentar