Vesti > Region

AMERIKANAC koji voli Srbiju autom sa BG tablicama otišao u Hrvatsku! Nakon puta poručio: Mislio sam da je Hrvatska bolja

Džastus Rid je balkanskoj javnosti postao poznat po objavljivanju svojih izvođenja hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

19/03/2024 > 10:45

podeli vest:

AMERIKANAC koji voli Srbiju autom sa BG tablicama otišao u Hrvatsku! Nakon puta poručio: Mislio sam da je Hrvatska bolja
Foto: Shutterstock/Instagram Printscreen/justus_reid


Poznati influencer i jutjuber Justus Rid doživeo je ogromnu neprijatnost tokom svoje posete Hrvatskoj.

Naime, neko mu je skinuo registarske tablice i ključevima izgrebao automobil.

- Onome koji mi je ukrao registarske tablice i izgrebao auto ključem u toku noći, imam jednu poruku... Upozorili su me na takve kao što si ti – rekli su mi "ako voziš auto beogradskih tablica u Zagrebu, neko će ti oštetiti auto, ogrebaće ti auto.boja, razbiće ti stakla", ali nisam im verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam da promovišem jedinstvo zemalja na Balkanu. Srbija i Hrvatska su bile dobre prema meni i onda si došao ti... - rekao je Amerikanac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

On je dodao:

- Mislite da nanošenjem štete komšiji pokazujete koliko ste domoljubi? Ne, ne predstavljate Hrvatsku, a sada ste umesto da naudite Srbinu ili Srbiji, uradili to jednom Amerikancu, koji je poštovao vašu zemlju i trebalo bi da budete stidi se. Jugo će neko vreme biti van pogona...“ dodao je razočarano. Očekivao sam bolje - zaključio je.

Inače, Džastus Rid je balkanskoj javnosti postao poznat po objavljivanju svojih izvođenja hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama. Godine 2022. takmičio se i na Supertalentu.

Mladi muzičar iz Amerike Džastus Rid, za kratko vreme postao je popularan među Srbima, nakon što se mesecima unazad snimao kako peva naše pesme, pokušavajući tom prilikom da nauči i neke srpske reči.

Iako je po rođenju Amerikanac i nema veze sa Balkanom, postao je toliko popularan i toliko je zavoleo ove prostore da je napustio posao i preselio se u Srbiju.

U jednom momentu Novak Đoković i Džastus Rid otpevali su i refren pesme Miroslava Ilića "Pozdravi je, pozdravi", nakon čega je Đoković predložio da ovo ponove i u Srbiji, ali ovoga puta - sa gitarom.

Đoković je zatim rekao i da bi sa zadovoljstvom bio i deo muzičkog spota za pesmu.

 

Ostavite komentar