Vesti > Region

POLICAJAC u Hrvatskoj osumnjičen da je UBIO studentkinju: Nije je slučajno upucao, POZVAO kolege tek posle 2 sata

Za to vreme je, govore nezvanične informacije, policajac Marko Smažil pomerao stvari po stanu razmeštajući ih i pozivao određene osobe

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/09/2023 > 18:27

podeli vest:

POLICAJAC u Hrvatskoj osumnjičen da je UBIO studentkinju: Nije je slučajno upucao, POZVAO kolege tek posle 2 sata
Foto: PrintScreen/HRT


Za ubistvo 21-godišnje studentkinje iz Osijeka Mihaele Berak osumnjičen je policajac Marko Smažil. Hrvatski mediji objavljuju nove detalje o zločinu koji je potresao zemlju, ali i region.

Prema nezvaničnim informacijama Jutarnjeg lista, policajac nije odmah prijavio događaj, nego tek posle nekog vremena. Kako su pak nezvanično saznala 24sata, od smrti Mihaele Berak do pozivanja policije prošla su gotovo dva sata.

Za to vreme je, govore nezvanične informacije, policajac Marko Smažil pomerao stvari po stanu razmeštajući ih i pozivao određene osobe.

Ono što je možda još zanimljivije su nezvanične informacije koje govore da je policiji, kad ih je konačno nazvao, rekao da je do pucanja došlo dok je on bio u kupatilu, što je sugerisalo da se devojka sama ubila.

Dodatno je, prema informacijama Jutarnjeg, utvrđeno kako je policajac Marko Smažil menjao mesto događaja te verovatno neke tragove i poništio.

Tek kada je samoubistvo isključeno kao opcija, rekao je da je sam ispalio hitac, ali ne namerno, već tokom neopreznog čišćenja oružja.

Njegova verzija je da se na kraju radilo o nesrećnom slučaju, a takvu verziju je i policija prihvatila te se držala nje sve dok ga Državno tužilaštvo nije prijavilo za ubistvo.

Mihaela je sahranjena danas u Osijeku.

Ostavite komentar