Vesti > Region

Čula sam VRISKU PUTNIKA i onda smo pali: Devojka POVREĐENA u NESREĆI kod Cetinja ispričala šta se desilo

Ruski državljanin koji je bio u autobusu rekao je u izjavi za Radio Crne Gore da ništa nije ukazivalo da može doći do nesreće

Izvor: K1info/blic.rs

19/09/2023 > 22:30

podeli vest:

Čula sam VRISKU PUTNIKA i onda smo pali: Devojka POVREĐENA u NESREĆI kod Cetinja ispričala šta se desilo
Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic


Sanja Vučinić (24) iz Nikšića, koja je povređena u nesreći kada se autobus prevrnuo kod Cetinja, ispričala je da je bila sve vreme svesna, te da je tokom sletanja ispala iz autobusa.

Ona je zbog dalje dijagnostike, prebačena iz Cetinja u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Devojka je ispričala da je sedela na desnoj strani po sredini autobusa, te da je gledala u telefon kad su udarili u bankinu.

- Čula sam vrisku putnika i tada smo pali. Tokom tumbanja sam ispala, toga se baš i ne sećam kako sam se našla van autobusa. Sama sam uspela da izađem iz provalije na cestu - rekla je Sanja Vučinić.

Ona je jutros oko 10 časova autobusom firme Papović krenula iz Nikšića ka Budvi, gde je u popodnevnim časovima trebalo da dođe na posao u jedan hotel.

- Uzela sam dva dana odmora i eto ovo se desilo na povratku - rekla je ona.

Dve osobe su poginule - jedan državljanin Velike Britanije i žena koja je i dalje neidentifikovana.

Ruski državljanin, koji je u autobuskoj nesreći na Obzovici prošao sa lakšim povredama kazao je u izjavi za Radio Crne Gore da je sve bilo normalno, i da ništa nije ukazivalo da može doći do nesreće.

Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

 

Kako je potvrđeno crnogorskim medijima, došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo dece.

Direktorka Kliničkog centra Ljiljana Radulović kazala je da je sedam pacijenata iz cetinjske bolnice upućeno u tu ustanovu.

- Jedan pacijent je u životnoj opasnosti, dok su ostali pacijenti sa težim povredama, dominantno povrede ortopedske prirode, imamo i povrede grudnog koša, kičme, tako da ipak moramo reći da se radi o teškim povredama, ali sem jednog pacijenta ne možemo reći da u ovom trenutku imamo neposredno životno ugrožene pacijente - rekla je novinarima ispred Urgentog centra Radulović.

Kakvim će tokom ići njihovo lečenje to će, dodaje, da se vidi u narednim danima.

- Nadamo se da ova ružna cifra od dvoje preminulih neće biti veća. Pacijenti imaju teške povrede, ali se nadamo da će iz naše ustanove izaći sa dobrim zdravstvenim stanjem - rekla je on.

Ostavite komentar