Vesti > Region

Dečaku koji sam BRINE o domaćinstvu na mrežama se SMEJU zbog NAGLASKA, a on mašta o ŠTALI

Ja to ne bendam ni pet posto, nek' objavljuju šta hoće, baš me briga - kaže Ibrahim

Autor: K1info/stil.kurir.rs

05/02/2023 > 18:46

podeli vest:

Dečaku koji sam BRINE o domaćinstvu na mrežama se SMEJU zbog NAGLASKA, a on mašta o ŠTALI
Foto: Youtube PrintScreen/Srednja Bosna Danas


Ibrahim Mahalbašić (14) postao je prava regionalna zvezda na društvenim mrežama, a sve to zahvaljujući specifičnom bosanskom dijalektu kojim govori. Dok je nekima postao simpatičan, mnogi su ga ismevali. Međutim, on za negativne komentare ne mari.

Ovaj dečak živi u selu kod Novog Travnika, sa majkom i sestrom, a veoma rano je ostao bez oca. Još nije završio ni osnovnu školu, a već je preuzeo očevu ulogu. I tako dok mu se druga deca smeju, on na svojim leđima ponosno nosi veliku brigu za svoju porodicu.

- Ja to ne bendam ni pet posto, nek' objavljuju šta hoće, baš me briga - prokomentarisao je Ibrahim činjenicu da ga mnoga deca prozivaju.

Pored školskih obaveza koje ima, Ibrahim obavlja i poljoprivredne poslove - cepa drva, a zna i da vozi traktor o kojem neprestano mašta.

Dok drugi dečaci uglavnom maštaju o skupim telefonima i da postanu fudbaleri i jutjuberi, Ibrahim ima samo jednu želju koja bi znatno ulepšala njegov žoivot kada bi se ostvarila.

- Najveća želja mi je da imam svoju štalu, to mi je najveća želja u životu - rekao je ovaj skromni dečak za Srednja Bosna Danas.

Ibrahim ima samo 14 godina, a svojim stavom prema životu i negativnim ljudima, svima nama je očitao lekciju koju dobro treba da upamtimo.

- Po meni to nije ismevanje. Svako neka objavljuje šta hoće, svako ima svoje. Svi ćemo doći na sudnji dan, ako Bog da. Alah sve vidi - prokomentarisao je Ibrahim video zapise koji mnogi objavljuju na društvenim mrežama kako bi mu se smejali.

Činjenicu da njegovi vršnjaci, ali i mnogo stariji objavljuju njegove video zapise na TikToku, on je okrenuo na pozitivnu stranu ističući da mu je to reklama, budući da je i sam napravio profil na ovoj društvenoj mreži.

 

Ostavite komentar