Vesti > Politika

"HVALA VAM POŠTOVANI NIKOLA": Predsednik VUČIĆ čestitao JOKIĆU, najboljem među najboljima

Vučić je poručio da je Srbija ponosna na njegov veličanstveni uspeh, koji iz godine u godinu kruniše novim titulama

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

09/05/2024 > 12:03

podeli vest:

"HVALA VAM POŠTOVANI NIKOLA": Predsednik VUČIĆ čestitao JOKIĆU, najboljem među najboljima
Foto: AP Photo/Darko Bandic/TAnjug/AP


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskom košarkašu Nikoli Jokiću treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP).

- Hvala vam, poštovani Nikola, na tome što ispisujete najlepše stranice srpske i svetske košarke, kao i na tome što svojom igrom, energijom, upornošću i temperamentom pokazujete kako šampioni iz naše male zemlje mogu da dostignu svetski vrh i stanu na crtu najvećima i najboljima - napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici "buducnostsrbijeav".

Vučić je poručio da je Srbija ponosna na njegov veličanstveni uspeh, koji iz godine u godinu kruniše novim titulama, čime se svrstao u vrhunsku klasu slavnih košarkaša čija imena se u svetu sporta i danas izgovaraju sa poštovanjem.

- Sada i naša zemlja ima svog predstavnika među najvećima poput Džabara, Džordana, LeBrona, Čemberlena, Lerija Birda i Medžika Džonsona. Vaš ogroman trud i nesvakidašnji talenat, vrhunsko majstorstvo i čvrstina karaktera koji nikada ne odustaje, doneli su Vam zasluženu titulu i proslavili srpsku košarku - napisao je Vučić.

Kako je naveo, Srbija je zahvalna na tome, kao i na patriotizmu i ljubavi koju on kao sportista, pokazuje prema svojoj zemlji.

- Uveren sam da ćete ući u istoriju NBA kao nosilac najvećeg broja titula MVP. Cela Srbija srcem navija za vas - zaključio je predsednik Srbije.
 

Ostavite komentar