Vesti > Politika

VUČIĆEVA CRNA PROGNOZA! Za nekoliko meseci biće NAJGORA SITUACIJA U SVETU od 1945.

Vučić je, komentarišući situaciju u svetu, rekao da je zapaljena cela planeta

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

15/04/2024 > 09:32

podeli vest:

VUČIĆEVA CRNA PROGNOZA! Za nekoliko meseci biće NAJGORA SITUACIJA U SVETU od 1945.
Foto: RTS Printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje za tri ili četiri meseca da bude najteža situacija u svetu posle Drugog svetskog rata.

Vučić je, komentarišući situaciju u svetu, rekao da je zapaljena cela planeta, a da svi samo gledaju da plamen baš u njihovom dvorištu pomalo smanje. 

- To je dobro dok se to dešava negde drugde, tako oni misle. Dugoročno, ja ne vidim da rešenja postoji, jer se stvari menjaju, neki se odupiru tim promenama - rekao je Vučić za RTS. 

Dodao je da postoje brojna kršenja međunarodnih akata, samo što su neki bili vrlo precizni pri određivanju i pokazivanju na one koji su Povelju UN sada prekršili, a nisu baš mnogo marili za činjenicu što su to prekršili kada su oni to činili nama.

- Ali šta da radite, ta vrsta licemerja i igra međunarodne politike, ko je jači - tlači, i to je to. To je osnovni princip međunarodne politike, tako da se mi manemo svih njihovih priča o međunarodnom pravu. Mi, mali, moramo da se držimo međunarodnog prava, jer nam je to jedino za šta možemo da se uhvatimo, a ovi veliki, oni će da se tuku i da se tuku, i biće sve jače i biće sve gore - zaključio je Vučić. 

 

Ostavite komentar

Markoo

Sto SE srbija naoruzava !!!!? Ima strah ili .....

16.04.2024 13:20