Vesti > Politika

Važno je da u VLADI budu NAJBOLJI i najozbiljniji ljudi! STIŽU ČESTITKE Milošu Vučeviću na IZBORU ZA MANDATARA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je Vučevića predložio za mandatara za sastav nove vlade

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

30/03/2024 > 19:07

podeli vest:

Važno je da u VLADI budu NAJBOLJI i najozbiljniji ljudi! STIŽU ČESTITKE Milošu Vučeviću na IZBORU ZA MANDATARA
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Ministri u Vladi, stranačke kolege i koalicioni partneri uputili su danas čestitke Milošu Vučeviću, koga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio za mandatara za sastav nove vlade.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali uputio je najiskreniji čestitke Milošu Vučeviću navodeći da je on odgovoran i ozbiljan, i da savesno i vredno obavlja svoj posao.

- I verujem da je najbolji izbor za prvog čoveka Vlade u naredne četiri godine. Čekaju nas veliki i važni projekti, ali i brojni izazovi, i važno je da u Vladi budu najbolji i najozbiljniji ljudi. Srećno Miloše, na novoj dužnosti - napisao je Mali na svom Instagram nalogu.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo je u čestitci da je "izbor Miloša Vučevića za mandatara logičan i odličan izbor predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke".

- Mi smo odlično sarađivali u Vladi i između naših političkih partija, i želim mu puno uspeha - rekao je Dačić, a navodi se u saopštenju MSP.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsedništva SNS-s Goran Vesić takođe je čestitao Milošu Vučeviću. On je čestitku uputio preko Instagrama uz fotografiju sa Vučevićem.

- Čestitam svom kolegi, ministru odbrane, Milošu Vučeviću na predlogu da bude mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije! Miloš je patriota, obrazovan, dosledan, sposoban, iskusan i uporan političar. Siguran sam da će uspešno voditi Vladu Republike Srbije i sprovoditi politiku predsednika Aleksandra Vučića - poručio je Vesić.

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović takođe je uputila čestitke na svom Intagram nalogu.

- Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije! Izabrana je prava osoba, čija je posvećenost i vizija prava inspiracija za sve građane Srbije! Uverena sam da ćeš zajedno sa Aleksandrom Vučićem voditi našu zemlju ka još većim visinama - poručila je Đedović Handanović.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković takođe je preko svog naloga na društvenoj mreži instagram uputila čestitke Milošu Vučeviću.

- Dragom kolegi Milošu Vučeviću od srca čestitam na izboru za mandatara za sasatv nove Vlade i budućem predsedniku Vlade Republike Srbije. Mnogo sreće, uspeha i novih pobeda - poručila je Tanasković.

Ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković čestitao je Milošu Vučeviću.

- Dragom saborcu, bratu i predsedniku naše Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću, od srca čestitam na mandatu za sastavljanje nove Vlade dobijenom od našeg predsednika Aleksandra Vučića. Srbija ne sme da stane! Živela Srbija - napisao je Selaković na svom Instagram nalogu.

Ministarka za zaštitu životne sredine i potpredsednica SNS Irena Vujović upitila je čestitke Milošu Vučeviću.

- Od srca čestitam Milošu Vučeviću izbor za mandatara nove Vlade Srbije. Sigurna sam da će ovu vaćnu funkciju obavljati odgovorno i posvećeno kao i sve prethodne. Sa Milošem Vučevićem na čelu, nema sumnje da će nova Vlada nastaviti da zastupa interese Srbije i njenih građšana i da će sledeći put napretka i razvoja koji je trasirao predsednik Aleksandar Vučić - napisala je Vujović na svom instagram nalogu.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić čestitala je predsedniku SNS Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije.

- Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije. Za nove pobede, za dalji napredak naše zemlje, za još jaču i snažniju Srbiju, za naše građane i decu, da imaju još bolji život! Srbija ne sme da stane - napisala je Kisić na Istagramu.

Ministarka kulture Maja Gojković je u čestitala mandataru Vučeviću istakla uverenje da će nova Vlada raditi u najboljem interesu naše zemlje.

- Uz podršku predsednika države Aleksandra Vučića i oslonjena na politiku Srpske napredne stranke, nova Vlada predvođena Milošem Vučevićem radiće u najboljem interesu naše zemlje zemlje i našeg naroda. Čestitam novom mandataru i želim mu mnogo uspeha! Srbija ne sme da stane - napisala je Gojković na Instagramu.

Član Predsedništva SNS-a Mirsad Đerlek  je na instagramu uz fotografiju predloženog mandatara Miloša Vučevića uputio čestitke.

- Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije! Želim puno mnogo sreće, uspeha i novih pobeda! Živela Srbija - napisao je Đerlek. 
 

Ostavite komentar