Vesti > Politika

UBEDLJIVA POBEDA SNS: Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila najviše glasova na ponovljenom glasanju

SNS je ovom pobedom uvećala svoju dominaciju na izborima 2023. godine

Autor: K1info

02/01/2024 > 21:46

podeli vest:

UBEDLJIVA POBEDA SNS: Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila najviše glasova na ponovljenom glasanju
Foto: ATA Images


Srpska naprednka stranka saopštila je da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" večeras sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70% osvojenih glasova. Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27% glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44% glasova.

- Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su naša snaga. Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane - navodi se u saopštenju SNS.

Ostavite komentar