Vesti > Politika

Predsednik Kipra STIGAO U BEOGRAD: Na aerodromu ga DOČEKAO DAČIĆ, sledi svečani doček i SASTANAK SA VUČIĆEM

Ceremonija svečanog dočeka predviđena je ispred Palate Srbija u 14 časova

Izvor: K1info/Tanjug

22/11/2023 > 11:57

podeli vest:

Predsednik Kipra STIGAO U BEOGRAD: Na aerodromu ga DOČEKAO DAČIĆ, sledi svečani doček i SASTANAK SA VUČIĆEM
Foto: Tanjug/MSP


Predsednik Republike Kipar Nikos Hristodulidis doputovao je danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Republike Kipar Nikosu Hristodulidisu koji će boraviti u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji. Uveren sam da će ova poseta dodatno učvrstiti prijateljske odnose i saradnju naših zemalja - objavio je Dačić na svom instagram nalogu.

Predsednika Republike Kipar Hristodulidisa ugostiće danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ceremonija svečanog dočeka predviđena je ispred Palate Srbija u 14 časova, posle čega će uslediti sastanak Vučića i Hristodulidisa.

U okviru posete planiran je plenarni sastanak članova delegacija Srbije i Republike Kipar, a posle njega i izjave za medije dvojice predsednika.

Drugog dana posete biće održan Savet za saradnju Republike Srbije i Republike Kipar, a zatim ceremonija potpisivanja niza memoranduma o razumevanju u prisustvu Vučića i Hristodulidisa.

Ostavite komentar