Vesti > Politika

Uradili smo ISTORIJSKE stvari za Srbiju: Ovako je izgledala RADNA nedelja Aleksandra Vučića

Vučić je objavio da je posebno ponosan što je konačno završena i otvorena železnička stanica Prokop

Izvor: K1info

22/10/2023 > 17:47

podeli vest:

Uradili smo ISTORIJSKE stvari za Srbiju: Ovako je izgledala RADNA nedelja Aleksandra Vučića
Foto: Printscreen/Instagram/Buducnostsrbijeav


Protekla je još jedna radna nedelja za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ispunjena mnogim važnim sastancima, ali i projektima koji su od istorijske važnosti za Srbiju.

 - U nedelji za nama uradili smo istorijske stvari za Srbiju. Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna - objavio je Vučić na Instagram stranici buducnostsrbijeav.

On je napisao de je posebno ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop.

- Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred.

- Slaba vlast bi donela slabiju Srbiju, a tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti. Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda - objavio je predsednik Srbije.

Ostavite komentar