Vesti > Politika

GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić PODNEO OSTAVKU

On je ostavku podneo kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora

Autor: K1info

29/09/2023 > 10:14

podeli vest:

GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić PODNEO OSTAVKU
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je danas formalnu ostavku kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se, pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra održali i na nivou Beograda.

Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana, saopštio je Šapić.

"Nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kada sam došao na ovo mesto", saopštio je on.

Kada, kako je naveo Šapić, Vlada Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra,  

očekuje da kao predsednik tog tela takođe nastavi da vodi Beograd.

"Očekujem da kao predsednik tog tela takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana", izjavio je Šapić, kako je saopštio Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.
 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar