Vesti > Politika

Vučić: Senator Menendez je najveći albanski LOBISTA, sada će sve polako izlaziti NA VIDELO

Ne postoji niko ko je bio lošiji prema Srbima i ko je obavljao prljaviji posao u korist Albanaca od Boba Menendeza - rekao je Vučić

Izvor: K1info/Tanjug

23/09/2023 > 10:45

podeli vest:

Vučić: Senator Menendez je najveći albanski LOBISTA, sada će sve polako izlaziti NA VIDELO
Foto: printscreen tanjug


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Njujorku da je jasno da je američki senator Bob Menendez, koji je optužen za koruptivne radnje, "plaćena strana Albanaca" i da će sve to sada polako izlaziti na videlo. 

- Reč je o čoveku koji je najmoćniji albanski lobista i ne postoji niko ko je bio lošiji prema Srbima i ko je obavljao prljaviji posao u korist Albanaca od Boba Menendeza - rekao je Vučić novinarima na marginama zasedanja Generalne skupštine UN . 

Dodao je da je Menendez pokušavao da lobira i na Kipru i u Grčkoj za priznanje nezavisnosti tzv Kosova "jer je veoma uticajan i u Nikoziji i Atini". 

- Radio je sve što je mogao protiv nas. Kada vidite taj način, taj jezivi stil u kom nema argumentacije, ali poput kopca i jastreba stalno kidiše na svoju metu bilo je jasno da je on plaćena strana Albanaca i sada će sve to polako izlaziti na videlo - rekao je predsednik. 

Vučić je rekao da će se sad u istrazi protiv Menendeza "tek videti mnoge stvari". 

Ostavite komentar