Vesti > Politika

Počeo sastanak VUČIĆA, BORELJA i LAJČAKA

Sastanak će biti održan u Vili Ohrid, a pre toga Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim

Izvor: K1info/Tanjug

18/03/2023 > 09:49

podeli vest:

Počeo sastanak VUČIĆA, BORELJA i LAJČAKA
Foto: TANJUG/ SAVA


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Ohrid, gde se danas održava sastanak na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine. 

Sastanak, kome prisustvuju predsednik Aleksandar Vučić, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, je počeo nešto pre 11 časova.   

Sastanak se održava u Vili Ohrid, a pre toga Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim.

- Zahvalio sam prijatelju Dimitru Kovačevskom na tome što, kao dobar domaćin, želi da doprinese konstruktivnom nastavku dijaloga - napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

U Ohridu je održan sastanak Kovačevskog i predsednika privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, a u toku je sastanak Kovačevskog, visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja i specijalnog predstavika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.

 

 

 


 

 

Ostavite komentar