Vesti > Hronika

UŽAS U PANČEVU! Muškarac (67) satima SILOVAO devojku (19) uz pretnju nožem! Ovako je namamio

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

15/04/2024 > 17:10

podeli vest:

UŽAS U PANČEVU! Muškarac (67) satima SILOVAO devojku (19) uz pretnju nožem! Ovako je namamio
Foto: Shutterstock


Protiv J.Z. (67) iz Banatskog Novog Sela pokrenuta je istraga zbog sumnje da je silovao devojku (19) iz Beograda. On je nesrećnu devojku namamio u samački hotel u Pančevu, i uz pretnju nožem je satima silovao.

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.Z. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, J.Z. je devojku upoznao u Beogradu gde, navodno živi i radi kao konobarica.

- Kako sam čuo oni su se ovde u Beogradu upoznali. Nakon nekog vremena on je zvao da ode u Pančevo, nudio joj je neki bolji posao. Verovatno je obrlatio pričom da poznaje ljude, da može da joj obezbedi bolju platu - priča jedan od poznanica silovane devojke i dodaje:

- Velika je razlika u godinama. Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi mogao ovako nešto da joj uradi. U petak je otišla kod njega. On je fizički dosta jači od nje i navodno je imao nož, preteći joj njime je silovao. Zapreto joj je da nikome ne sme da priča o tome i pustio je. Vratila se u Beograd i tu je prijavila slučaj.

Podsetimo, Više javo tužilaštvo u Panačevu je juče saopštilo da se osumnjičenom J.Z. stavlja na teret da je u petak, 12. aprila ove godine od 17.00 do 21.30 časova u stanu, u kojem neprijavljeno boravi u Pančevu, u ul. Sinđelićeva, upotrebom sile i pretnje prinudio devojku na obljubu.

Posle saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana, i to zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, ali i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Ostavite komentar