Vesti > Hronika

Majka i otac DEČAKA UBICE iz "Ribnikara" danas pred sudom: RODITELJI UBIJENE DECE POSTAVLJAJU PITANJA

Otac dečaka, podsetimo, u pritvoru je od 3. maja prošle godine, dok se majka brani sa slobode

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

01/04/2024 > 09:33

podeli vest:

Majka i otac DEČAKA UBICE iz "Ribnikara" danas pred sudom: RODITELJI UBIJENE DECE POSTAVLJAJU PITANJA
Foto: K1info/Youtube PrintScreen/ординација/ATA Images/društvene mreže/shutterstock


U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, kao i vlasniku i instruktoru u streljani, u kojoj ga je, kako se sumnja, otac učio da puca.

Pitanja ocu, koji je na prethodnom suđenju negirao krivicu, tvrdeći da mu "nije on dao pištolj u ruke", kao i da je oružje kojim je njegov tada trinaestogodišnji sin počinio jeziv zločin, čuvao po zakonu i propisima, danas bi kako saznajemo, trebalo da postavljaju i roditelji ubijene dece.

- Pošto se završi sa postavljanjem pitanja ocu, odbranu bi trebalo da iznese i majka - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, na prethodnom suđenju pitanja ocu postavljao je glavni javni tužilac Višeg javnog tušilastva u Beogradu Nenad Stefanović, a prema rečima sagovornika Kurira, opčti utisak je bio da on žali samo sebe i podseća da je u jednom momentu traćio da mu se tućilac obraća s postovanjem "jer je on cenjeni doktor".

Otac dečaka, podsetimo, u pritvoru je od 3. maja prošle godine, dok se majka brani sa slobode. Suđenje je, odlukom suda, zatvoreno za javnost.

Ostavite komentar