Vesti > Hronika

DRAGAN KOBILJSKI se obratio porodici dečaka ubice iz "RIBNIKARA": Evo kakvu potresnu poruku im je OSTAVIO

Danas je održano novo suđenje u krivičnom postupku protiv porodice dečaka ubice i vlasnika i instruktora streljane u zgradi Višeg suda

Izvor: K1info/mondo.rs

Autor: Mina Duduković

29/02/2024 > 14:56

podeli vest:

DRAGAN KOBILJSKI se obratio porodici dečaka ubice iz "RIBNIKARA": Evo kakvu potresnu poruku im je OSTAVIO
Foto: printscreen youtube/OSS


Dragan Kobiljski, otac jedne od ubijenih devojčica u masarku u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", ostavio je poruku na Facebook-u porodici dečaka ubice.

Danas je održano novo suđenje u krivičnom postupku protiv porodice dečaka ubice i vlasnika i instruktora streljane u zgradi Višeg suda u Beogradu.

Dragan Kobiljski, otac jedne od ubijenih devojčica u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojem je stradalo deset osoba, devet učenika i školski čuvar, poručio je danas na svom Facebook nalogu porodici dečaka ubice da su oni "učinili već dovoljno za memorijalni centar".

- Još uvek ne mogu da pojmim pokušaj relativizacije gnusnog zločina od strane porodice dečaka ubice i njihove advokatice Ivelje iznoseći tobože želju te porodice da daju donaciju za memorijalni centar streljane dece. To nam putem advokata poručuju ljudi koji se nisu ni pojavili na iznošenju naših najdubljih patnji čime su jos jednom potvrdili potpuno odsustvo saosećanja i društvene odgovornosti. Ostaje mi samo da ih umirim i da im kažem:

Već smo se izjasnili da svu eventualnu odštetu opredeljujemo u humanitarne svrhe, tako da ne brinete oko donacije za društveno dobro. Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni - napisao je Dragan Kobiljski.

Ostavite komentar

Vels Princ

Velika sramota porodice Kecmanovic samo pokazuju da su oni krivci jer su od svog djeteta stvorili monstruma😭🙏.....Nedužnih nastradala djeca i dobar nek pocivaju u miru Bozijem🙏😭.Velika podrška roditeljima i familiji nastradalih,istrajt do kraja,nadam se da ce pravosuđe položiti ispit na ovoj tragediji i pokušati sprečiti da se ovak masakr nikad vise ne dogodi

29.02.2024 22:57