Vesti > Hronika

Odmotava se KLUPKO: Ubica hteo LJUBAVNICI da kupi STAN, evo šta je prethodilo KRVAVOM PIRU u Kruševcu

Celo selo je uznemireno zbog stravičnog zločina

Izvor: K1info/blic.rs

14/11/2023 > 13:43

podeli vest:

Odmotava se KLUPKO: Ubica  hteo LJUBAVNICI da kupi STAN, evo šta je prethodilo KRVAVOM PIRU u Kruševcu
Foto: Youtube printscreen/RTV Krusevac/Facebook Printscreen


Povodom tragičnog događaja koji se dogodio u Kruševcu, komšinica Zorana R. (54) iz sela Milutovac koji je teško ranio ljubavnicu I. K. (44) u Kruševcu, a potom je ubio suprugu V. R. Zoran je posle toga izvršio samoubistvo, govorila je za "Blic".

- Ne možemo da dođemo sebi od šoka. To je bila domaćinska kuća, nikada nije bio problematičan. Nisam mogla ni da pomislim da ovako nešto može da uradi. Jadne te žene, šta su mu one skrivile - rekla je ona i dodala:

- Tog jutra bio je kod ujaka i dogovarali su se kako će mu pomoći da zasadi kalene. Nakon toga otišao je u Kruševac i ubio dve žene. Koliko znam, sa ženom se dobro slagao. Ne verujem da je ona znala da ima ljubavnicu. Imaju i dve ćerke, pa čak i unučiće. Uništio im je celu porodicu.

Prema njenim rečima Zoran je privatno živeo sa ženom u Kruševcu, a nedaleko odatle živela je i njegova ljubavnica.

- Koliko znam, on je prvo pucao ljubavnici u glavu a zatim je otišao do stana gde mu je bila žena i krenuo ka Milutovcu. Ubio je jadnu ženu na sred puta, izbacio njeno telo iz kola i krenuo ka porodičnoj kući. Opkolila ga je policija i kada je video da nema gde, ubio se - rekla je ona.

Kako kaže, Zoran je nedavno rekao ocu i da je podigao veliki kredit.

Foto: Facebook

 

- Znate, sada se svašta priča po selu. Kažu da se njegova ljubavnica skoro razvela, te da je on podigao kredit kako bi otkupio stan za nju od bivšeg muža. Cela priča mi je previše strašna i jeziva, niko nije mogao ni da pomisli da Zoran može da ubije nekoga - rekla je ona.

Napominje i da je celo selo uznemireno zbog stravičnog zločina, ali i da ne mogu da zamisle kako se oseća porodica ubijene žene.

- Imaju divne unučiće, još uvek ne mogu da shvatim kako je mogao da ubije majku svoje dece... Ta porodica više nikada neće biti ista - rekla je ona.

Da podsetimo, Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško je ranio ljubavnicu u Kruševcu, a potom je ubio suprugu V. R. Zoran je posle toga izvršio samoubistvo.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, ženska osoba I. L. (44) zatečena je na ulici u Kruševcu sa povredom glave. Potom je između sela Kukljin i Jasika pronađeno telo još jedne žene. U mestu Strugari u automobilu je zatečeno Zoranovo telo.

Kako je saopšteno iz MUP, Zoran nije imao dozvolu za držanje oružja i do sada nije bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Ostavite komentar