Vesti > Hronika

Dosetio se! Gajio marihuanu pod ŠATOROM u stanu

Policija je pronašla 10,8 kilograma marihuane na Čukarici

Izvor: K1info/Tanjug

22/02/2023 > 20:39

podeli vest:

Dosetio se! Gajio marihuanu pod ŠATOROM u stanu
Foto: Unsplash.com


Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Filipa B. (35) zbog sumnje da je u stanu na Čukarici proizvodio i radi dalje prodaje neovlašćeno držao više od 10,8 kilograma marihuane.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Filip B. se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je tužilaštvo.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Filip B. je uhapšen 3. januara ove godine pošto je u stanu koji je iznajmljivao na Čukarici pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

On je, kako se sumnja, u dva improvizovana šatora od platna, oblepljena sa unutrašnje strane alufolijom i sa pratećim električnim uređajima, ventilacijom i sijalicama za zagrevanje neovlašćeno proizvodio opojnu drogu.

U šatorima je pronađeno 196 saksija sa biljkama visine 50 i 60 centimetara, kao i više paketa u koje je bila upakovana droga ukupne mase 10.837,19 grama.

 

 

 

Ostavite komentar