Vesti > Beograd

O sutrašnjoj sednici Skupštine Grada: Koliko sam obavešten imamo većinu u prestonici

Nestorović se neodgovorno ponaša, ocenio je Vučić

Izvor: K1info

18/02/2024 > 11:01 >> 11:24

podeli vest:

O sutrašnjoj sednici Skupštine Grada: Koliko sam obavešten imamo većinu u prestonici
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


- Miloš, Ana, Šapić i ja o tome razgovaramo, ali nisam imao vremena da se time bavim. Želeo sam da razgovaram sa Nestorovićem, oni nisu hteli, po meni, ne ponašaju se dovoljno odgovorno. Oni se ponašaju kako misle da je dobro za njihovu stranku ili opciju, šta god da je - kaže predsednik Vučić.

- To vam je lična partijska kalkulacija. Što ćemo da imamo još dva, tri meseca kampanje, pa još toliko do konstituisanja. A šta ako opet ne budemo mogli da konstituišemo?

- To što oni pričaju nema nikakvog smisla. Oni računaju da će bolje da prođu, ali ne razumem zašto bi posle ovakvih izjava neko glasao za njih. Čak i da prođu bolje, kakve to veze ima s građanima. Imamo trku s vremenom za EXPO, što je važno za građane - kazao je za TV Prva.


Kada je reč o navodima narodnog poslanika "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića da se u Beogradu "ide ponovo na izbore da se zna šta je šta i ko je ko", Vučić je rekao da smatra da je tu u pitanju partijsko-lična kalkulacija.

- Šta time dobijate vi, šta time dobija bilo ko u ovoj zemlji? Da li ćemo da imamo još dva ili tri meseca neke kampanje i još tri meseca posle toga nekog konstituisanja? A, šta ćemo ako opet ne možemo da konstituišemo? Je li to racionalno? Ima li to smisla nekog? Nema. Ne razumem zašto bi neko glasao za njih sada, posle ovakvih izjava - istakao je Vučić.

Vučić je rekao da bi želeo da njima ("Mi - glas iz naroda") postavi pitanje kakve bi veze sa građanima imao eventualni bolji rezultat na izborima.
 

 

 

Ostavite komentar