Vesti > Beograd

Nikako NE PIJTE ČESMOVAČU: Zbog radova bez vode OVE OPŠTINE, a ko bude imao biće - MUTNA

Povremeno bez vode ili će biti mutna

Izvor: K1info/blic.rs

20/11/2023 > 17:05

podeli vest:

Nikako NE PIJTE ČESMOVAČU: Zbog radova bez vode OVE OPŠTINE, a ko bude imao biće - MUTNA
Foto: Pexels.com

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštinama Zvezdara i Voždovac, od danas do subote. 

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

20/21.11. – Ustaničkoj ulici i delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i auto-putem od Vojislava Ilića do Autokomande

22/23.11. – u delu rejona oivičenom Ulicom Peke Pavlovića, Zaplanjskom i Braće Jerkovića (deo Dušanovca i naselje Braće Jerković)

23/24.11. – u delu naselja Dušanovac i Voždovac oivičenom auto-putem od Autokomande do Dušanovačke pijace, Ulicom braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom i Bulevarom Oslobođenja do Autokomande (Kumodraška ulica, Vojvode Stepe, Bulevar Oslobođenja i okolne ulice)

24/25.11. – u naselju Banjica, i delu rejona Bulevara Oslobođenja, od Crnotravske do naselja Jajinci, i u selu Rakovica.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. 

U JKP BVK mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Ekipe "Beogradskog vodovoda" će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Ostavite komentar