Vesti > Srbija

Pošta Srbije ZAPOŠLJAVA DOSTAVLJAČE i POŠTARE u Novom Sadu i Beogradu

Kako je objavljeno na sajtu tog preduzeća, potrebni uslovi su III ili IV stepen stručne spreme, kao i vozačka dozvola B kategorije

Izvor: K1info/Tanjug

18/11/2023 > 22:32

podeli vest:

Pošta Srbije ZAPOŠLJAVA DOSTAVLJAČE i POŠTARE u Novom Sadu i Beogradu
Foto: RINA


Javno preduzeće (JP) Pošta Srbije raspisalo je konkurs za prijem u radni odnos zainteresovanih na poslove dostavljača i poštara u Novom Sadu i Beogradu.

Kako je objavljeno na sajtu tog preduzeća, potrebni uslovi su III ili IV stepen stručne spreme, kao i vozačka dozvola B kategorije.

Dodaje se da JP Pošta Srbije kao društveno odgovorno preduzeće koje brine o svojim zaposlenima nudi zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme uz mogućnost prelaska na neodređeno vreme i početnu neto zaradu od 60.000 dinara, a obezbeđeni su i preventivni i redovni sistematski pregledi.

Ističe se da je zarada redovna i da su zaposleni osigurani u slučaju povrede na radu, da je godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana, da se zaposlenima nude i mesečne stimulacije i korekcije zarade u zavisnosti od učinka, kao i nagrađivanje najboljih zaposlenih i mogućnost zdravstvene rehabilitacije.

Obezbeđene su i različite vrste solidarnih pomoći i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih, među kojima je mogućnost sticanja C kategorije i CPC sertifikata u okviru preduzeća.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Iz Pošte poručuju da će svi zainteresovani za posao, nakon prijave u bazu potencijalnih kandidata, biti kontaktirani od strane službe za ljudske resurse.

Zainteresovani za posao se mogu prijaviti preko sajta tog preduzeća.

Inače, predsednik Srbije izjavio je da su "morali ranije da budu rešeni" problemi zbog kojih je došlo do obustave rada u Pošti Srbije i da će zato "morati da bude mnogo promena".

Više hiljada zaposlenih u Pošti Srbije, prema procenama radnika, ušlo je u obustavu rada nezadovoljni platama i odnosom rukovodstva.

Obustava rada je počela 24. oktobra u Novom Sadu, a proširila se po celoj Srbiji.

 

Ostavite komentar