Vesti > Beograd

Vučić obišao radove na PROKOPU: Velelepna ŽELEZNIČKA STANICA u oktobru

Kako je rekao, reč je o desetinama hiljada kvadrata novog, fantastično opremljenog prostora

Izvor: K1info/Tanjug

19/02/2023 > 09:05

podeli vest:

Vučić obišao radove na PROKOPU: Velelepna ŽELEZNIČKA STANICA u oktobru
Foto: ATA Images


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da se nova velelepna železnička stanica Prokop otvori 20. oktobra na Dan oslobođenja Beograda.

On je jutros sa ministrom finansija Sinišom Malim obišao radove na izgradnji stanice i izrazio zadovoljstvo zbog dobrog napretka.

- Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd, napreduju, zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda, otvorimo velelepnu železničku stanicu - izjavio je Vučić.

On je, u video snimku objavljenom na Instagramu buducnostsrbijeav, poručio da je reč o desetinama hiljada kvadrata novog prostora, fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da se konačno vratimo železnici i najboljim vozovima.

- Ovo "sorry" je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak - napisao je Vučić u opisu videa.

 


 

 

Ostavite komentar