Vesti > Beograd

Beograđani, važna vam je ovo informacija: Zbog snimanja filma, za vikend izmene linija gradskog prevoza

Biće i privremene i potpune obustave saobraćaja i zato se informišite na vreme

Autor: k1info

28/07/2022 > 19:04

podeli vest:

Beograđani, važna vam je ovo informacija: Zbog snimanja filma, za vikend izmene linija gradskog prevoza
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Grad Beograd i domaća producentska kuća ovog vikenda nastaviće snimanje umetničkog programa zbog čega će saobraćaj na više lokacija u Beogradu biti obustavljan povremeno, dok će u delu jedne ulice doći do potpune obustave saobraćaja, saopštio je Beokom servis.

Povremena obustava saobraćaja u intervalima do tri minuta biće u subotu, 30. jula od 9.15 do 11.00 časova u Ulici kralja Petra, u delu od Zmaja od Noćaja do Gospodar Jevremove.

U nedelju, 31. jula, od 4.30 do 6.30 časova saobraćaj će biti povremeno obustavljan u ulicama Vase Čarapića (u delu od Dositejeve do Trga Republike), Trg Republike i Kolarčevoj.

Takođe, istog dana, od 7 do 11.30 časova saobraćaj će biti povremeno obustavljan u ulicama Kolarčevoj, Terazije i Kralja Milana (u delu od Terazija do Ulice kneza Miloša). Od 13 do 16 časova saobraćaj će biti povremeno obustavljan u Zadarskoj (deo od Pop Lukine do Srebreničke) i Srebreničkoj ulici (deo od Zadarske do Kosančićevog venca).

Saobraćaj će potpuno biti obustavljen ponoć u noći između subote 30. jula i nedelje, 31. jula, sve do nedelje 31. jula u 24 sata u krajnjoj levoj saobraćajnoj traci u Prizrenskoj ulici, u delu od Terazijskog tunela do Balkanske ulice.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/bs

 

Linije javnog gradskog prevoza neće menjati svoje trase tokom snimanja već će vozila, po potrebi, dok traje obustava za potrebe snimanja kadra, kratko čekati na svojoj trasi.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Beogradskom pozivnom centru na besplatan broj telefona 0800-110-011 ili na broj 011/3090-007, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar