JURIĆ o MALOLETNIM DELIKVENTIMA iz NOVOG SADA: To su ZLOSTAVLJANA DECA, resocijalizacija je MOGUĆA
Rešenje je preventivni rad, ocenio je direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu u emisiji "Uranak"
12.01.2024
SrbijaIGOR JURIĆ o ubistvu MALE VANJE iz MAKEDONIJE: Ne mogu da se pomirim sa ČINJENICOM da je OTAC umešan u OTMICU
Jako dobro znam kako sam se osećao u momentima Tijanine otmice, jer sam i ja bio na neki način osumnjičen za otmicu deteta, rekao je Jurić
05.12.2023
SrbijaSrbija je prva zemlja u REGIONU koja je uvela sistem "PRONAĐI ME": Igor Jurić o BORBI za uvođenje našeg AMBER ALERTA
Inicijator za pokretanje ovog sistema, istakao je da duguje veliku zahvalnost Ministarstvu unutrašnjih poslova i predsedniku
25.10.2023
SrbijaSistem "PRONAĐI ME" startuje 1. NOVEMBRA: Stizaće nam SMS čiji link vodi PRAVO na MUP, a evo koje su još mere uključene
Igor Jurić objašnjava da će Putevi Srbije na auto-putevima umesto "Vozite pažljivo", takođe objaviti informaciju o nestanku deteta
05.10.2023
SrbijaJurić: Slučaj OCA IZ PAKLA je definitivno pokazatelj koliko imamo SLABOSTI U SISTEMU
Igor Jurić se zalagao za doživotnu kaznu zatvora, smatra da smrtna kazna nije rešenje
30.03.2023
SrbijaNovi snimak STRAVIČNOG NASILJA: OTAC pretukao ćerku TENISERKU
Igor Jurić najavio da će podneti krivičnu prijavu i "protiv ovog monstruma"
29.10.2022
HronikaDosije TWITCH: Bezazlena ONLINE ZABAVA ili mesto za promociju SEKSA, NASILJA I KOCKE?
Rešenje nije zabrana upotrebe Twitcha, potrebno je da i roditelji i deca shvate da postoji opasnost od zloupotrebe
02.09.2022
Srbija