JEZIV PRITISAK NA PROFESORE I UČENIKE "Treba da se pojavimo u školi da im je**** majku" (AUDIO)
Učenik u Bečeju želi da se obračuna sa onima koji nisu za bojkot nastave uz pretnje i psovke
22.01.2025
PolitikaSTUDENTI NAPALI MINISTARKU Slavica Đukić Dejanović: "Psovali su mi majku, fizički krenuli na mene..." (FOTO)
Ja sam profesor, lekar i čitav život sam sa omladinom, ali ovo nije omladina koju ja poznajem, rekla je ministarka prosvete
18.12.2024
PolitikaBOGDAN I DRUGOVI ISPRATILI SUDIJE U SVLAČIONICU PSOVKAMA: Svašta su imali da kažu sudijskoj trojci! (VIDEO)
Bogdanović je po završetku meča arbitre u svlačionicu ispratio salvom psovki - svašta im je rekao!
09.08.2024
OI 2024Dončić OPSOVAO NA SRPSKOM, pa dobio tehničku, zaboravio da mu sude HRVAT I BOSANAC
Možda se zbunio, ali vrlo moguće da su ga dobro razumeli
09.09.2023
Time OutNije za malu decu... Publika ISPROVOCIRALA Noleta, on osuo RAFAL psovki
Na njegovu reakciju ni glavni sudija Azemar nije ostala ravnodušna
29.01.2023
Time OutFudbalski "bog" ima PRLJAVI JEZIK: Mesijeva PSOVKA "oborila" društvene mreže, a to mu NIJE PRVI PUT
Lionel Mesi ostvario je svoj san, ali i san svih navijača u Argentini. Zbog toga je njegova objava zamalo "oborila" Instagram.
19.12.2022
Time OutAko je ovo srpski fudbal - BOLJE DA GA NEMA: Navijači Smedereva MALTRETIRALI svoje igrače, sve podsetilo na Humsku
Težak incident obeležio je meč Srpske lige između Smedereva i Takova
28.08.2022
Fudbal