Sport > Time Out

Fudbalski "bog" ima PRLJAVI JEZIK: Mesijeva PSOVKA "oborila" društvene mreže, a to mu NIJE PRVI PUT

Lionel Mesi ostvario je svoj san, ali i san svih navijača u Argentini. Zbog toga je njegova objava zamalo "oborila" Instagram.

Izvor: K1info

19/12/2022 > 08:16

podeli vest:

Fudbalski "bog" ima PRLJAVI JEZIK: Mesijeva PSOVKA "oborila" društvene mreže, a to mu NIJE PRVI PUT
Foto: Tanjug/AP/Pavel Golovkin


Reprezentacija Argentine je po treći put šampion sveta u istoriji, a Lionel Mesi došao je do prvog trofeja na Mundijalu.

Nedugo posle odlaska sa stadiona "Lusail" oglasio se Lionel Mesi, a njegova objava sakupila je čak 35 miliona lajkova.

"Mi smo šampioni sveta! Toliko puta sam to sanjao, toliko sam želeo, ne mogu da verujem... Hvala puno mojoj porodici, svima koji su me podržali i svima koji su verovali u nas. Još jednom demonstriramo da smo mi Argentinci, kada se borimo zajedno i ujedinjeni, sposobno da postignemo ono što smo zacrtali. Zasluge pripadaju ovog grupi koja je iznad svakog individualca, to je snaga svih koji se bore za isti san koji je bio i san svih Argentinaca... Uspeli smo!'Ajde Argentina, jeb**e!", uz psovku je završio kapiten Argentine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Da podsetimo, Mesi je istu psovku upotrebio i posle polufinala sa Hrvatima;

"Vratili smo se i uspeli da smognemo snage da odigramo još jednu sjajnu utakmicu. Hvala puno svima koji su verovali ovoj grupi!!! Idemo je**te Argentino", napisao je Mesi na svom Instagram profilu uz sliku proslave trećeg gola sa Alvarezom.

Takođe, posle utakmice sa Hoalndijom, Mesi je bio i te kako, nervozan. Dok je davao intervju, vikao je: "Šta gledaš? Šta hoćeš? Miči se tamo, glupane." Argentinski novinar ga je zamolio da se smiri, a situacija nije dalje eskalirala.

 

 

Inače, Lionel Mesi je u finalu postigao dva pogotka, a kada su svi mislili da će se ovim trofejom oprostiti od aktivnog igranja za reprezentaciju, on je obradovao naciju i poručio je da će igrati na narednom Kopa Amerika turniru.

 

 

 

Ostavite komentar