VUČIĆ U DVODNENOJ POSETI OVOM SRPSKOM GRADU Stiže na veliki praznik, Dodik otkrio detalje!
"Radujemo se da obležavamo sve praznike. Mi to i radimo već dugi niz godina", rekao je Dodik
10.02.2025
PolitikaVUČIĆ SUTRA NASTAVLJA POSETU BANATU Evo gde će sve boraviti - ovo je detaljan plan
Vučić će najpre u naselju Melenci kod Zrenjanina, posetiti porodicu Sljepčević
07.02.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ SA GRAĐANIMA MOLA "Zadovoljan sam što Mađari i Srbi žive u slozi" (VIDEO)
Mnogo meštana Mola je dočekalo predsednika sa nestrpljenjem da mu se lično obrate
07.02.2025
PolitikaVUČIĆ IZNENADIO RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Odlučio sam da posetim prave radnike, ljude koji se bore za sve nas
Predsednik Srbije seo je sa radnicima kako bi porazgovarao sa njima, a doneo im je i hranu i piće kako bi se okrepili
01.02.2025
PolitikaVUČIĆ NA POSEBNOM MESTU ZAVRŠIO POSETU RASINSKOM OKRUGU Ova vinarija je poznata po vrhunskim vinima! (FOTO +VIDEO)
Tu vinariju je 2011. godine osnovao Radovan Đorđević, a kapacitet je od 35 do 40 hiljada litara godišnje
01.02.2025
PolitikaPONOSAN SAM NA DELA KOJA SMO ZAJEDNO OSTVARILI! Vučić i Mali u Beogradu na vodi: Ovo je tek početak! (FOTO)
Predsednik Srbije imao je šaljivu opasku uz fotografiju koju je objavio sa ministrom finansija
30.01.2025
PolitikaĐORĐA MELONI DOLAZI U BEOGRAD: Veoma važna poseta, evo i zbog čega!
Italijanska premijerka imaće veoma važne razgovore u Srbiji
20.01.2025
Politika