"POVRAĆATI PO DRŽAVNOJ ZASTAVI...JADNO, BEDNO, ŽALOSNO" Ministar kulture šokiran ovim potezom u blokadi (VIDEO)
Studentima koji blokiraju Pravni fakultet, FPN i FON prikazana je predstava "Zoran Đinđić", reditelja Olivera Frljića
24.01.2025
PolitikaTRAMP PODIGAO GLAS Neće zastavu na pola koplja na svojoj inaugaraciji! Bela kuća hitno reagovala
Tramp je rekao da će prisustvovati državnoj sahrani Kartera 9. januara u Vašingtonu.
04.01.2025
SvetDa li ste primetili NAJVEĆI GAF na OTVARANJU Olimpijskih igara u Parizu? Evo šta se dogodilo sa ZASTAVOM (VIDEO)
Iako je kiša malo narušila planove organizatora, sam događaj je protekao uglavnom bez većih problema
27.07.2024
OI 2024SKANDAL NA OI 2024: Organizatori promašili imena nosioca zastave SRBIJE, evo koga su STAVILI DA BUDE BARJAKTAR
Evo koga su stavili da nosi zastavu naše zemlje na otvaranju Olimpijskih igara
26.07.2024
OI 2024OBEZBEĐENJE TRAŽILO VUČIĆU DA SKINE ZASTAVU! Predsednik Srbije odgovorio - "Niko na svetu mi neće uzeti moju zastavu" !
Niko na svetu mi neće uzeti moju zastavu
23.05.2024
PolitikaSKANDAL! ZASTAVA tzv. Kosova POSTAVLJENA na zgradi opštine Leposavić (VIDEO)
Na zgradi Centra za socijalni rad istog dana postavljena je i tabla "republika Kosovo"
01.02.2024
SrbijaSKANDAL U SVETU TENISA: ATP promenio PROFILNU sliku na Fejsbuku u ZASTAVU VELIKE ALBANIJE
Da li je profil hakovan, i čije je ovo maslo, još uvek nije poznato
28.11.2023
Time Out(VIDEO) Skandalozno: Albanski NAVIJAČI pale SRPSKU ZASTAVU u TIRANI
Na snimku se vidi veća grupa ljudi od kojih neki maskirani, sa navijačkim obeležijima, kako pale srpsku zastavu
21.11.2023
SvetPonovo se VIJORI: Vraćena SRPSKA TROBOJKA na spomenik UBIJENIM i otetim SRBIMA
Na ulazu u Veliku Hoču postavljeno je znamenje u spomen na 84 nevino stradalih Srba sa teritorije ove opštine tokom 1998. i 1999. godine
14.11.2023
SrbijaNalepnica ZASTAVE SRBIJE osvanula na ploči AMBASADE tzv. Kosova U ZAGREBU
Slučaj je, navodi se, prijavljen policiji i Ministarstvu spoljnih poslova
29.09.2023
SrbijaTROBOJKE SE VIJORE NAD REPUBLIKOM SRPSKOM: Banjalučani priredili VELIČANSTVEN PRIZOR sa zastavom dugom 100 METARA
Veterani Srbije i Republike Srpske raširili zastavu preko mosta na Drini
15.09.2023
SrbijaMalo su POBRKALI boje: Hrvatska DOČEKALA azerbejdžanskog ministra sa POGREŠNOM zastavom
Azerbejdžan je menjao izgled svoje zastave petnaestak puta, a Hrvati očito nisu bili upoznati sa tim
06.09.2023
RegionOdluka FIFA razbesnela Dačića: Licemerno je...
Ovo je pokazatelj koliko nema principa već ima dvostrukih standarda i dvostrukih aršina, rekao je ministar
27.11.2022
FudbalCrnogorska policija podnela KRIVIČNU PRIJAVU protiv MONAHINJE CETINJSKOG MANASTIRA
Monahinja iz Cetinjskog manastira se sumnjiči za krivično delo - povreda ugleda Crne Gore
06.08.2022
Region