VUČIĆ IZ HELIKOPTERA POZVAO GRAĐANE SRBIJE DA URADE OVO "Uzbuđen sam zbog formiranja Pokreta za narod i državu!" (FOTO)
Divna zemlja, sve imaju, a ja sam već nestrpljiv i jedva čekam povratak u Srbiju, napisao je predsednik
20.01.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO građanima Srbije Novu godinu
Hvala svim građanima koji Srbiju vole više od svega
31.12.2024
PolitikaAMBASADA UPUTILA HITAN APEL GRAĐANIMA SRBIJE: Odmah napustite Siriju!
Pobunjenici u Siriji zauzeli su Alepo prošle nedelje u napadu koji je pokrenuo Hajat Tahrir el Šam
06.12.2024
SrbijaLITIJUM JE VELIKA PRILIKA ZA SRBIJU! Hil: O sudbini nalazišta treba da ODLUČI SRPSKI NAROD! (VIDEO)
Dodao je da u SAD postoje nalazišta litijuma i to i na istoku i na zapadu zemlje i da je litijum važan
18.10.2024
PolitikaOGLASIO SE POČASNI KONZUL SRBIJE U IZRAELU: Evo šta se dešava sa našim državljanima!
Kad je reč o građanima Srbije u Izraelu, on je naveo da je uglavnom reč o manjem broju doktoranata na izraelskim institutima
01.10.2024
SrbijaNIKADA PRE TO NISAM VIDEO: Američki pukovnik NAHVALIO Vojsku Srbije!
Ono što je na njega ostavilo poseban utisak, jesu ljudi u Srbiji. I to ne samo vojnici, već i civili
21.09.2024
SrbijaREKORD! STRUJU uštedelo 54% domaćinstava u Srbiji: Evo ko će sve dobiti NIŽE RAČUNE, oglasio se EPS
Najviše su štedeli građani u Beogradu, Nišu, Šapcu, Smederevu, Vranju, Novom Sadu, Subotici, Somboru i Sremskoj Mitrovici
23.04.2024
SrbijaMali: Srbija je danas LIKVIDNA, finansijski STABILNA i jaka da nastavi REFORME
Srbija ima skoro pet milijardi evra na računu države
20.11.2023
PolitikaVučić: Skoro 100.000 POTPISA građana, znak da moramo da RADIMO još više
Predsednik Srbije zahvalio je svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"
02.11.2023
PolitikaVučić: Nikada neću POTPISATI NEZAVISNOST KOSOVA
Predsednik Srbije poslao poruku građanima Srbije
02.11.2023
Politika