VUČIĆEVA PORUKA GRAĐANIMA: Pročitajte, molim vas. Uzmicanja nema!
O profesionalizmu i objektivnosti pomenutih novinara mislim jednako loše i mislim da su sramota za svoju profesiju
03.03.2025
PolitikaUMALO GA UBIO, SAD MU ŽAO: Singo se izvinio golmanu Parižana za horor start (VIDEO)
Fudbaler Monaka Singo javno se izvinio golmanu Pari Sen Žermena Đanluiđiju Donarumi.
19.12.2024
FudbalBrnabić: Jovanović da se javno izvini ako dokažem da nisam kupila vilu
Zatim je pitala Jovanovića da li će se joj se javno izviniti ako mu sutra dokaže da nije kupila vilu
26.09.2024
PolitikaOGLASIO SE FSS: Evo šta kažu povodom Tadića i Piksija!
Tadić je, nezadovoljan činjenicom da nije počeo meč, poručio da je razočaran tom odlukom
18.06.2024
FudbalKejt uputila PISMO IZVINJENJA Irskoj gardi, a ovo je RAZLOG
Ona je u martu saopštila da joj je, posle operacije abdomena u januaru, dijagnosifikovan kancer
09.06.2024
CelebrityIzvinjavam se DEČKU na MOTORU koji me UDARIO! Šok PORUKA devojke iz Beograda! Evo šta je RAZLOG!
Ljudi su u komentarima podržali devojku i čestitali joj na hrabrosti da prizna da je pogrešila
02.06.2024
BeogradKaripske nacije IZRIČITE! Traže IZVINJENJE od KRALJA ČARLSA za TRGOVINU ROBLJEM
Kralj Čarls ne bi bio prvi evropski monarh koji se izvinio zbog umešanosti svojih predaka u trgovinu robljem
05.03.2024
SrbijaPRAŠINA SE NE SLEŽE! UNIJA ROMA NESTOROVIĆU: Izostalo je izvinjenje, ispravite štetu nanetu ROMSKOJ ZAJEDNICI!
Uvažavanje različitosti i poštovanje svih građana su temelji demokratskog društva , rekao je predsednik Unije Roma
08.02.2024
PolitikaVESIĆ o svim PROBLEMIMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Francuska kompanije treba da se izvini PUTNICIMA, uvode se NOVINE
Goran Vesić, napominje da će avio saobraćaj biti potpuno normalizovan danas oko 13 sati
22.01.2024
BeogradPoznato KAD će BEOGRAĐANI dobiti VODU, Šapić uputio IZVINJENJE: Reagovali smo odmah
Do havarije je došlo probijanjem dovodne cevi postrojenja na Bežanijskoj Kosi
05.11.2023
BeogradNetanjahu okrivio bezbednjake za NAPAD HAMASA, pa se IZVINIO: Pogrešio sam...
Šaljem podršku načelniku generalštaba, komandantima i vojnicima koji su na liniji fronta i bore se za naš dom, poručio je premijer Izraela
29.10.2023
SvetOGLASILA se ŠAMPIONKA koja je UVREDILA SRBIJU: Ovako se ona IZVINJAVA, čak i TOALETU
Najbolja slovenačka šahistkinja koja je napisala da je srećna što se "iz Beograda vratila u civilizaciju", sada tvrdi da je to bila šala
24.10.2023
Time OutI mi smo bili IZNENAĐENI: Organizatori se IZVINILI za STRIPTIZ na karnevalu u LESKOVCU
Turistička organizacija Leskovca navodi da se ova akrobatska grupa nikada više neće pojaviti na Karnevalu Leskovac
13.07.2023
SrbijaSNIMAK koji je izazvao BURU na internetu: Vozač NAGLO ZAKOČIO da je ne zgazi, a ona je POVUKLA RAJSFERŠLUS...
Na delić sekunde ovaj momenat zaličio je na scene iz horor filma, a onda se pretvorio u nešto sasvim drugo
08.07.2023
(Ne)potrebno znanjeMARTINOVIĆ SE IZVINIO: Nisam imao nameru da UVREDIM GRAĐANE, žao mi je ako je MOJ GOVOR nekoga povredio
Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem, rekao je ministar
06.07.2023
PolitikaHOLANĐANI trgovali LJUDIMA, sad se KAO KAJU: I KRALJ Vilem-Aleksander se IZVINIO zbog popularisanja ROPSTVA
Prethodno se zbog zločinačke uloge Holandije u istoriji čovečanstva "loše osetio" i premijer Mark Rute
01.07.2023
SvetBeogradski AERODROM se IZVINJAVA PUTNICIMA zbog jučerašnjeg KVARA na Terminalu 2
Oni preduzimaju sve neophodne aktivnosti da se takve situacije svedu na minimum
23.06.2023
Srbija