ŠOK U FINALU MASTERSA U SINSINATIJU Siner predao meč Alkarazu!
Španac osvojio turnir u Sinsinatiju
18.08.2025
TenisWTA SE HITNO OGLASILA: Puna podrška za Švjontek nakon doping skandala!
Nakon šokantne vesti da je druga teniserka sveta pala na doping testu, oglasila se i WTA.
28.11.2024
TenisOtkrivena TAJNA MAGIČNIH PILULA koje je Đoković uzeo u finalu protiv Alkaraza: Posle njih - PROBUDIO SE SUPERMEN
Novak je u prvom setu pri vođstvu 5:4 vikao na svoj tim, tražeći ovaj suplement. Reziltat je - očigledan
21.08.2023
TenisAlkaraz NEUTEŠAN I PONOSAN: Borio sam se DO POSLEDNJE LOPTE, hvala Novaku na LEPIM REČIMA
Skoro da sam pobedio jednog od najvećih svih vremena u našem sportu, izjavio ej mladi Španac
21.08.2023
TenisĐOKOVIĆ POSLE EPSKOG FINALA: Nisam odigrao mnogo ovakvih mečeva u životu, KAO DA SAM IGRAO SA NADALOM
Đoković je noćas u finalu Sinsinatija posle velike borbe pobedio Alkaraza 5:7, 7:6 (9:7), 7:6 (7:4)
21.08.2023
TenisHVALA TI, ĐUŠKO! Evo kome je upućena NOVAKOVA ČESTITKA
U prvi mah nikome nije bilo jasno ko je Đuško, ali je "misterija"ubrzo rešena
21.08.2023
TenisĐOKOVIĆ ne briljira SAMO u tenisu: NOLE u Sinsinatiju pokazao i kako "UBADA TROJKE"
Posle plasmana u polufinale mastersa, Novak pokazao šta zna i sa košarkaškom loptom
19.08.2023
Time OutNOVAK za finale IGRA PROTIV NEMCA koji mu je zadao jedan od NAJTEŽIH PORAZA u karijeri, EVO KADA POČINJE MEČ
To je nešto na čemu radim svakog dana. Dižem nivo tenisa. Svaki dan sam sve bolji, rekao Đoković posle pobede nad Fricom
19.08.2023
KošarkaOn će, na kraju, DA OBESMISLI OVU IGRU: DOMINACIJA ĐOKOVIĆA za polufinale Sinsinatija
Moćno je noćas igrao Novak, dobio prvi set sa 6:0, pa za sat vremena dokrajčio Frica
19.08.2023
TenisĐoković - Monfis 19 mečeva, 19 POBEDA: Sinsinati gledao ŠAMPIONA
Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica, kome je predao Dušan Lajović
18.08.2023
TenisNOVAKU SET DOVOLJAN za pobedu protiv Davidoviča Fokine na startu Sinsinatija, NA REDU JE MONFIS
Najbolji srpski teniser uspešno je startovao na Mastersu pošto mu je španski teniser predao meč posle prvog seta
17.08.2023
TenisSENZACIJA: Lajović izbacio Sinera na Mastersu u Sinsinatiju
U drugom gemu srpski teniser je spasio tri brejk lopte i tako preuzeo momentum igre
16.08.2023
TenisĐoković ISPAO u dublu, saznao RIVALA u SINGLU u Sinsinatiju
Đoković i Ćaćić su večeras u prvom kolu poraženi od Britanca Džejmija Marija i Majkla Venusa sa Novog Zelanda rezultatom 6:4, 6:2
15.08.2023
TenisBorio se, ali nije IZDRŽAO: Kecmanović PORAŽEN na startu Sinsinatija
Pol je 13. teniser sveta, dok je Kecmanović 41. na ATP listi
15.08.2023
TenisENDI MAREJ SE POVUKAO sa Mastersa u Sinsinatiju
Britanac preskače turnir u američkoj državi Ohajo, kako bi se potpuno oporavio do starta US opena
15.08.2023
Tenis