Sport > Tenis

Đoković ISPAO u dublu, saznao RIVALA u SINGLU u Sinsinatiju

Đoković i Ćaćić su večeras u prvom kolu poraženi od Britanca Džejmija Marija i Majkla Venusa sa Novog Zelanda rezultatom 6:4, 6:2

Izvor: K1info/Tanjug

15/08/2023 > 21:38

podeli vest:

Đoković ISPAO u dublu, saznao RIVALA u SINGLU u Sinsinatiju
Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus


Srpski teniseri Novak Đoković i Nikola Ćaćić nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala mastersa u Sinsinatiju u konkurenciji dublova, ali je Đoković saznao ko će mu biti rival u drugom kolu singla na istom turniru.

Đoković i Ćaćić su večeras u prvom kolu poraženi od Britanca Džejmija Marija i Majkla Venusa sa Novog Zelanda rezultatom 6:4, 6:2.

Meč je trajao 66 minuta. Britanac i Novozelanđanin su u prvom setu napravili jedan brejk, što im je bilo dovoljno da ovaj deo meča dobiju rezultatom 6:4. Mari i Venus su u drugom setu napravili dva brejka, a onda su mirno meč priveli kraju.

Mari i Venus će u osmini finala igrati sa Britancem Nilom Skupskim i Holanđaninom Veslijem Kulhofom, koji su bili slobodni u prvom kolu.

Đoković će u drugom kolu u singl konkurenciji igrati sa pobednikom meča između Španca Alehandra Davidoviča Fokine i Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,6 miliona dolara.

Đoković će u drugom kolu singla igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Najbolji srpski teniser je bio slobodan u prvom kolu, a Davidovič Fokina je večeras na startu takmičenja savladao Argentinca Tomasa Martina Ečeverija 6:3, 6:3. Meč je trajao 78 minuta.

Španac je trenutno 23. teniser sveta, a u karijeri je odigrao četiri meča protiv Đokovića. Srbin vodi 3:1 u pobedama. Srpski i španski teniser su poslednji međusobni duel odigrali ove godine na Rolan Garosu, a slavio je Đoković 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), 6:2.

Masters u Sinsinatiju se igra za nagradni fond od 6,6 miliona dolara.
 

Ostavite komentar