Srbija domaćin SP u KROSU: Domaćinstvo oduzeto Hrvatima i dodeljeno BEOGRADU
Beograd se pokazao kao pouzdan domaćin takmičenja svetske klase, izjavio je predsednik Svetske atletske federacije Sebastijan Kou
28.09.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta nominovana za NAJBOLJU atletičarku EVROPE
Postala je i prvakinja sveta kada je skočila rekordnih 7,14 metara u Budimpešti
22.09.2023
Ostali sportoviANGELINA TOPIĆ nominovana za NAJBOLJU MLADU ATLETIČARKU Evrope
Svi možemo da našoj mladoj šampionki pomognemo da osvoji ovu titulu glasanjem putem društvenih mreža
22.09.2023
Ostali sportoviIVANA VULETA posle novog trofeja u Dijamantskoj ligi: Peti put, TO JE LUDO
Srećna sam što sam mogla da dođem ovde, pre svega, zbog svog bola i stvari sa kojima se mučim zbog povrede Ahilove tokom cele sezone
18.09.2023
Ostali sportoviSjajna Angelina Topić TREĆA u FINALU Dijamantske lige
Angelina je preskočila visinu od 195 centimetara i tako se našla na podijumu
17.09.2023
Ostali sportoviOGLASIO se i PREDSEDNIK Srpskog ATLETSKOG saveza: BEOGRAD je POZVAO IVANU da proslavi ZLATO iz Budimpešte
Svaki pokušaj politizacije sporta i velikog uspeha Vulete i srpske atletike je za žaljenje, rekao je Jevrosimović
15.09.2023
Ostali sportoviJa NE IDEM nigde NEPOZVANA: Šampionka sveta IVANA VULETA o izostanku sa DOČEKA
Naša najbolja sportistkinja objavila da nije bila pozvana na Balkon šampiona
14.09.2023
Ostali sportoviOdržana PRVA BRZA "DESETKA" u prestonici Srbije: PREMIJERNE pobede za KENIJU i ŠPANIJU u Trci 10k Belgrade
Staza je sertifikovana od strane Svetske atletike, što znači da se boduje u kalendaru svetskih uličnih trka
09.09.2023
Ostali sportoviAmeričke košarkaške zvezde ga VREĐALE I ISMEVALE, ali njegove reči su ČISTA ISTINA: NBA šampion NIJE I ŠAMPION SVETA
Atletičar Noa Lajls uzbunio američku javnost izjavom da "NBA nije ceo svet", a sada su događaji na Mundobasketu potvrdili da je bio u pravu
09.09.2023
KošarkaNEBU pod oblake: ANGELINA Topić preletela OLIMPIJSKU NORMU i postala 28. ČLAN našeg tima za PARIZ
Skok od 1,97 metara doneo joj je i drugo mesto na pretposlednjem mitingu Dijamantske lige
09.09.2023
Ostali sportoviNEPRIKOSNOVENA IVANA: Vuleta osvojila miting Dijamantske lige u Šiamenu
Ovo je njena rekordna osamnaesta pobeda na mitinzima Dijamantske lige
02.09.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta: Samo još OLIMPIJSKO ZLATO i - KRAJ, ZDRAVLJE mi je UVEK BILO PRIORITET
Olimpijske igre u Parizu biće najverovatnije poslednje takmičenje za kraljicu srpske atletike
29.08.2023
Ostali sportoviFALILO je tako MALO: Angelina TOPIĆ na svom prvom SENIORSKOM prvenstvu SVETA osovjila SEDMO mesto
Naša atletičarka preskočila visinu od 1,94 metra, dok su u borbu za medalje prošle četiri takmičarke koje su preskočile 197 centimetara
27.08.2023
Ostali sportoviBRAVO, devojko: Angelina Topić u FINALU Svetskog prvenstva, u nedelju borba za ZLATO
Ona je iz prve preskočila visine od 1,80, 1,85 i 1,89 metara, a onda je dva puta rušila na 1,92
25.08.2023
Ostali sportoviIVANA Vuleta U ŠOKU, van sebe i PONOSNA: Meni se sve ČINI kao velika ŠALA, ovaj moj NAJLEPŠI dosanjani SAN
Najbolja srpska atletičarka postala šampionka u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u Budimpešti
20.08.2023
Ostali sportoviVučić ČESTITAO Vuleti na SVETSKOM zlatu: HVALA, Ivana - neka ovo bude INSPIRACIJA za ceo naš TIM!
Najbolja srpska atletičarka osvojila titulu šampionke u Budimpešti
20.08.2023
Ostali sportoviIVANA VULETA, to znači KRALJICA: Srbija dobila ŠAMPIONKU SVETA u skoku udalj!
Najbolja srpska atletičarka skokom od 7,14 metara stigla do titule u prestonici Mađarske
20.08.2023
Ostali sportoviSINANČEVIĆ DEVETI na Svetskom prvenstvu, Amerikanac KRAUZER bacio kuglu NAJDALJE
Srpski atletičar je imao najbolji hitac od 20,78 centimetara
20.08.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta u FINALU Svetskog PRVENSTVA u atletici - KAO OD ŠALE
Ona je u drugoj seriji kvalifikacija skočila 6,82 i automatski prošla dalje
19.08.2023
Ostali sportovi