POTVRDILI SMO NASTAVAK BLISKE SARADNJE SRBIJE I RUSIJE Vučić sa direktorom Rosatoma (FOTO)
Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je sa Aleksejem Lihačevom razgovarao o temama od strateškog značaja
13.02.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA I KOMENTARE: Uvek sam za dijalog, razgovor je lekovit, važan i blagorodan
Lider naše zemlje, naveo je da želi da razgovara sa vama i da hoće da čuje vaše mišljenje i stavove
10.02.2025
PolitikaTAČNO U 18.30 ČASOVA Predsednik Vučić se obraća građanima
Kako su najavili organizatori, intervju će biti emitovan na TV Pink, a lider naše zemlje govoriće o aktuelnim temama
10.02.2025
PolitikaVUČIĆ U OBILASKU SEVERNOBANATSKOG I SREDNJOBANATSKOG OKRUGA Razgovor sa građanima i brojne posete od 12 časova
U mestu Mol u opštini Ada Vučić će u 14.45 posetiti proizvodni pogon fabrike „Biliczki“, a za 15.20 planiran je razgovor sa građanima
07.02.2025
PolitikaGRADONAČELNIK LJUBLJANE OKTRIO ZAŠTO PODRŽAVA VUČIĆA Janković ostaje pri svom stavu: "On je moj prijatelj"
Gradonačelnik Ljubljane, koji je rođen u Beogradu, ističe da Vučića podržava, pre svega, zbog razvoja Beograda i Srbije
04.02.2025
PolitikaSUSRET S NAŠIM NARODOM U RASINSKOM OKRUGU DAO MI JE DODATNU SNAGU DA ISTRAJEM Vučić se osvrnuo na nedelju za nama
"Ja ću nastaviti da se borim, da pokažemo ko smo i koliko možemo, bez obzira na sve prepreke", naveo je predsednik
02.02.2025
PolitikaVUČIĆ NASTAVLJA OBILAZAK RASINSKOG OKRUGA! Predsednik danas u Brusu i Aleksandrovcu
Prvog dana posete obišao je škole i fabrike u Ćićevcu, Varvarinu i Trsteniku i razgovarao s građanima o svakodnevnim problemima
01.02.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ ZAPOČINJE DVODNEVNU POSETU RASINSKOM OKRUGU Razgovaraće sa narodom i predstaviće ideje Pokreta
Veoma važna poseta kako za predsednika, tako i za čitav Rasinski okrug
31.01.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ SE RANOM ZOROM JAVIO IZ DAVOSA Ima važnu poruku za sve građane Srbije! (VIDEO)
Pijući čaj od kamilice za dobro jutro, predsednik je pozvao još jednom sve građane na na najavljeni skup u Jagodini,
23.01.2025
PolitikaSENDVIČAR U BEOGRADU, SENDVIČAR U DAVOSU Predsednik poslao važnu vest u Srbiju! (FOTO)
Neke važne stvari koje je saznao danas, Vučić će saopštiti građanima u petak u Jagodini
21.01.2025
PolitikaHITNO SE OBRATIO PREDSEDNIK VUČIĆ: Evo šta kaže o gaženju devojke u Beogradu i napadu na baku u Novom Sadu! (VIDEO)
Pozivam sve, sam ću se tome pridružiti, birajući svaku reč koju ću da izgovorim u narednom periodu, ne bih li uticao na smanjenje tenzija
16.01.2025
PolitikaEKONOMSKE TEME I USPEŠNA SARADNJA U FOKUSU Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Australije Danijela Emerija
Tokom sastanka razgovarano o mogućnostima za unapređenje trgovinskih odnosa i investiranje australijskih kompanija u Srbiju
13.01.2025
PolitikaPRELAZNIH VLADA NEĆE BITI Predsednik Vučić: Lagali su da je bilo 100.000 ljudi na Slaviji
Lider naše zemlje ovog jutra govorio je o akutelnim temama
02.01.2025
PolitikaVUČIĆ ODGOVORIO PROFESORU MIHIĆU NA BIZRANE TVRDNJE "Te mračne sile su i napravile ovaj autoput i podigle plate"
Vučić je, tokom vožnje novom deonicom autoputa od Koševa kod Kruševca do Vrnjačke Banje prokomentarisao izjavu profesora Mihića
22.12.2024
PolitikaVEĆ OD SUTRA U 9 LJUDI MOGU AUTO-PUTEM DO VRNJAČKE BANJE Vučić otvorio 30 kilometara najsavremenije saobraćajnice (FOTO)
Vučić je podsetio da će Moravski koridor biti digitalni autoput i istakao je da su na ovom auto-putu izdati svi sertifikati za bezbednost
22.12.2024
PolitikaGOVORE DA SAM NENORMALAN, MANIJAK I BUDALA Vučić odgovorio na uvrede, dve stvari nije mogao da im prećuti
Predsednik je ocenio da Srbija koja je za rad uvek će pobediti one koji su za građanski rat
02.12.2024
PolitikaVUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU ONIMA KOJI ŽELE GRAĐANSKI RAT! Nama treba rad, a ne rat - nećete imati sa kim da ratujete
Borba predsednika za Srbiju je neprestana
24.11.2024
Politika