PRITVOR ZA ŽENU KOJA JE USMRTILA NEGOTINCA! Polila ga kiselinom po genitalijama, pa umro u teškim mukama
Evo koliko će ostati iza rešetaka
27.01.2025
HronikaŽENA KOJA JE NEGOTINCA USMRTILA KISELINOM IDE NA ROBIJU Evo kolika kazna joj preti!
Ona će najverivatnije odgovarati za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom
25.01.2025
HronikaUMRO U NAJGORIM MUKAMA! Muškarac kojeg je ljubavnica polila kiselinom po genitalijama podlegao povredama
Muškarcu iz Negotina stanje se juče naglo pogoršalo
25.01.2025
HronikaEVAKUISANI PACIJENTI CENTRA ZA REHABILITACIJU NA KORČULI Radnik koji je održavao bazen sipao pogrešnu smesu...
U toku je normalizacija stanja u bolnici
24.11.2024
RegionSKANDAL U NEMAČKOJ! 9 osoba povređeno u NAPADU U KAFIĆU! Muškarac ih poprskao KISELINOM, povrede zadobili i POLICAJCI
Za sada se ne zna šta je bio motiv napada, a muškarac koji je prvi napadnut ima, navodi se, veoma ozbiljne povrede.
01.07.2024
SvetU restoranu popio GUTLJAJ KISELE VODE iz flašice i SPALIO JEDNJAK: Tužilaštvo KRIJE U KOM SMERU IDE ISTRAGA
Nekoliko kapi prošlo je do jednjaka i to mi je u suštini spalilo jednjak. Da sam popio više, više me ne bi bilo, kaže Stanko Laković
11.10.2023
RegionOtac i sin (2) se OTROVALI SONOM KISELINOM u Pirotu: Dečak stabilno, muškarac ŽIVOTNO UGROŽEN
O ovom slučaju obavešteno je tužilaštvo u Pirotu, a rad policije je u toku
04.07.2023
SrbijaStvarno deluje: DOMAĆI LEK protiv želudačne KISELINE
Ako imate problem sa viškom želudačne kiseline, ovo je pravo rešenje
26.01.2023
VestiKo je DIJABOLIK? Okrutni šef mafije dečaka istopio u KISELINI, kriv za DESETINE UBISTAVA
Šef Koza nostre je uhapšen u privatnoj klinici La Madalena u Palermu
16.01.2023
Svet