KATASTROFALNO SMANJEN BROJ LAVOVA! Preti njihov NESTANAK, a evo ko je KRIV za to
Stručnjaci veruju da se u poslednjih 20 godina broj lavova smanjio za 43 odsto, a njihov nestanak bi narušio ekosistem
11.08.2024
Green WorldNEVIĐEN UŽAS U ZOO VRTU! Čovek preskočio ogradu da bi napravio SELFI SA LAVOM, zver ga RASTRGLA
Uprkos upozorenjima, čovek je preskočio ogradu od sedam i po metara
17.02.2024
SvetNovopazarci i dalje tragaju za VUKOM KOJI SLOBODNO ŠETA! Iz Zoo vrta poslali ZASTRAŠUJUĆU poruku građanima
Zoolog je objasnio da je vuk verovatno gladan, i da može biti vrlo opasno ukoliko dođe u susret sa čovekom
16.01.2024
SrbijaZamislite da vas JURI krdo NOSOROGA: Otvoren prvi ZOO VRT u kojem životinje nisu ONAKVE na kakve smo NAVIKLI
Ovo su hologrami koje možete gledati, pa čak i imati utisak kao da ih mazite
24.10.2023
PutovanjaTuga... UGINULA MALA LAVICA KIKI: A sad - da li će NEKO DA ODGOVARA?
Za nju se brinula cela Srbija, a uginula je u petak oko 21 čas
07.10.2023
SrbijaDivlje životinje nisu IGRAČKE: Petomesečna LAVICA iz Subotice NESTABILNO i dalje se ne zna odakle je došla
Iz zoo vrta kažu da je mladunče verovatno bilo predmet crnog tržišta
22.09.2023
SrbijaDirektorka Zoo vrta Palić O STANJU pronađenog LAVA: Ne zna se da li će PREŽIVETI, satima je primao INFUZIJU
Mladunče je smešteno u karantin i čekaju se rezultati laboratorije
21.09.2023
SrbijaZLOSTAVLJANA u zoo vrtu u MEMFISU? Džinovska PANDA Ja Ja VRAĆENA U KINU posle dve decenije
U februaru je 24-godišnji mužjak Le Le, koji je živeo sa Ja Ja u Memfisu, iznenada preminuo od srčane bolesti uoči planiranog povratka
28.04.2023
(Ne)potrebno znanjeU Aziji ih JEDU, u Evropi ČUVAJU: U zoološkom vrtu rođeno EGZOTIČNO mladunče
Ljuske ove životinje se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini
04.02.2023
(Ne)potrebno znanjeKALEMEGDAN nikada nije mogao ni da uđe na listu UNESCO baš zbog ZOOLOŠKOG VRTA, tvrdi Šapić
Na Adu samo vikendima može da dođe oko 200.000 ljudi, a Zoološki vrt godišnje poseti oko 400.000
04.02.2023
BeogradBeogradski ZOOLOŠKI VRT odlazi sa KALEMEGDANA
Beo zoo-vrt osnovan je 12. jula 1936. godine
02.02.2023
BeogradOvo je NEVEROVATNA, ISTINITA priča o junakinji Beograda, KERUŠI GABI
U srcu beogradskog ZOO vrta stoji spomenik ženki nemačkog ovčara čije je srce bilo jače i od jaguara
30.12.2022
SudbineTužan dan za ZOO vrt: ELEKTRIČNA ograda UBILA ugroženog KUBANSKOG KROKODILA
Kubanski krokodili su kritično ugrožena vrsta sa samo oko 3.000 čistokrvnih jedinki u divljini
26.12.2022
Mozaik