KATASTROFALNO SMANJEN BROJ LAVOVA! Preti njihov NESTANAK, a evo ko je KRIV za to
Stručnjaci veruju da se u poslednjih 20 godina broj lavova smanjio za 43 odsto, a njihov nestanak bi narušio ekosistem
11.08.2024
Green WorldNEVIĐEN UŽAS U ZOO VRTU! Čovek preskočio ogradu da bi napravio SELFI SA LAVOM, zver ga RASTRGLA
Uprkos upozorenjima, čovek je preskočio ogradu od sedam i po metara
17.02.2024
SvetNovopazarci i dalje tragaju za VUKOM KOJI SLOBODNO ŠETA! Iz Zoo vrta poslali ZASTRAŠUJUĆU poruku građanima
Zoolog je objasnio da je vuk verovatno gladan, i da može biti vrlo opasno ukoliko dođe u susret sa čovekom
16.01.2024
SrbijaZamislite da vas JURI krdo NOSOROGA: Otvoren prvi ZOO VRT u kojem životinje nisu ONAKVE na kakve smo NAVIKLI
Ovo su hologrami koje možete gledati, pa čak i imati utisak kao da ih mazite
24.10.2023
PutovanjaTuga... UGINULA MALA LAVICA KIKI: A sad - da li će NEKO DA ODGOVARA?
Za nju se brinula cela Srbija, a uginula je u petak oko 21 čas
07.10.2023
SrbijaDivlje životinje nisu IGRAČKE: Petomesečna LAVICA iz Subotice NESTABILNO i dalje se ne zna odakle je došla
Iz zoo vrta kažu da je mladunče verovatno bilo predmet crnog tržišta
22.09.2023
SrbijaDirektorka Zoo vrta Palić O STANJU pronađenog LAVA: Ne zna se da li će PREŽIVETI, satima je primao INFUZIJU
Mladunče je smešteno u karantin i čekaju se rezultati laboratorije
21.09.2023
SrbijaZLOSTAVLJANA u zoo vrtu u MEMFISU? Džinovska PANDA Ja Ja VRAĆENA U KINU posle dve decenije
U februaru je 24-godišnji mužjak Le Le, koji je živeo sa Ja Ja u Memfisu, iznenada preminuo od srčane bolesti uoči planiranog povratka
28.04.2023
ZANIMLJIVOSTIU Aziji ih JEDU, u Evropi ČUVAJU: U zoološkom vrtu rođeno EGZOTIČNO mladunče
Ljuske ove životinje se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini
04.02.2023
ZANIMLJIVOSTIKALEMEGDAN nikada nije mogao ni da uđe na listu UNESCO baš zbog ZOOLOŠKOG VRTA, tvrdi Šapić
Na Adu samo vikendima može da dođe oko 200.000 ljudi, a Zoološki vrt godišnje poseti oko 400.000
04.02.2023
BeogradBeogradski ZOOLOŠKI VRT odlazi sa KALEMEGDANA
Beo zoo-vrt osnovan je 12. jula 1936. godine
02.02.2023
BeogradOvo je NEVEROVATNA, ISTINITA priča o junakinji Beograda, KERUŠI GABI
U srcu beogradskog ZOO vrta stoji spomenik ženki nemačkog ovčara čije je srce bilo jače i od jaguara
30.12.2022
SudbineTužan dan za ZOO vrt: ELEKTRIČNA ograda UBILA ugroženog KUBANSKOG KROKODILA
Kubanski krokodili su kritično ugrožena vrsta sa samo oko 3.000 čistokrvnih jedinki u divljini
26.12.2022
Mozaik