ĐOKOVIĆ: NIKAD NE ZABORAVI KO TI JE BIO ĐED Srpski as otkrio kako je izabrao imena svojoj deci, ovo je iznenađenje!
Celo svoje detinstvo sam proveo u Crnoj Gori, ponajviše zbog toga što imamo rodbinsku i familijarnu vezu sa Crnom Gorom, kaže teniser
10.02.2025
TenisJELENA I STEFAN ĐOKOVIĆ RAZNEŽILI SVET Pogledajte šta znači podrška porodice (FOTO+VIDEO)
Đoković ne krije koliko mu znači podrška porodice na tribinama, a tako je bilo i ovog puta
21.01.2025
TenisHIT SNIMCI PORODICE ĐOKOVIĆ Stefan i Tara znaju znanje - u ovom izdanju ih nikad niste videli!
Srpski tensier je pokazao da ume i te kako da se zabavi i uživa sa porodicom u svakom slobodnom momentu
12.01.2025
Time OutOVO TARA I STEFAN TRAŽE TATI NOVAKU POSLE SVAKE POBEDE Đoković opet raznežio svet
Novaka je posle pobede u Brizbejnu posebno isnpirisalo pitanje o deci, koji su u Australiji zajedno sa njegovom suprugom Jelenom
02.01.2025
TenisI ĆERKA NOVAKA ĐOKOVIĆA danas je krenula u PRVI RAZRED! Ovu ŠKOLU su za nju odabrali roditelji
Inače, Tarin rođeni brat, Stefan, danas je krenuo u peti razred
02.09.2024
BalkanNovak je veliki VERNIK, a sina i ćerku je tek sada KRSTIO: Šta je čekao?
Krštenje Stefana i Tare Đoković održalo se nedavno u prisustvu porodice i kumova pod Ostrogom
23.10.2023
CelebrityKad mi se ĆERKA NASMEJE i stisne PESNICU, ja se ISTOPIM: Đoković OTKRIO odakle mu ENERGIJA da osvoji US OPEN
Finale grend slema u Njujorku na stadionu Artur Eš pratilo je 20.000 navijača
11.09.2023
TenisSreća se NE MERI BROJEM TROFEJA, nego BAŠ OVAKO: Ovo je NAJEMOTIVNIJA fotografija sa finala US Opena
U trenutku kada mu je ćerka Tara čestitala, Novak nije mogao da zadrži suze...
11.09.2023
Tenis