Sport > Tenis

Sreća se NE MERI BROJEM TROFEJA, nego BAŠ OVAKO: Ovo je NAJEMOTIVNIJA fotografija sa finala US Opena

U trenutku kada mu je ćerka Tara čestitala, Novak nije mogao da zadrži suze...

Izvor: K1info

11/09/2023 > 08:47

podeli vest:

Sreća se NE MERI BROJEM TROFEJA, nego BAŠ OVAKO: Ovo je NAJEMOTIVNIJA fotografija sa finala US Opena
Foto: Tanjug/AP


Istorija je ispisana. Novak Đoković je titulom na US Openu još jednom potvrdio da je najbolji u istoriji "belog sporta".

Porazio je Đoković u finalu Danila Medvedeva sa 3:0, i tako došao do četvrtog pehara u Njujorku, a 24. Grend slem titule u karijeri.

Foto: Tanjug/AP

 

Znao je Novak i kako da proslavi ovaj ogromni uspeh. Odmah po završetku, odjurio je u svoj boks, gde su ga čekali članovi porodice, a posebno emotivan bio je sa ćerkicom Tarom.

U trenutku kada mu je Tara čestitala, Novak nije mogao da zadrži suze, čime je još jednom pokazao da se prava sreća ne meri brojem trofeja, već da je porodica iznad svega.

 

Upitan posle meča da "objasni" taj emotivni zagrljaj sa ćerkocom, Novak je otkrio jednu tajnu i dao veoma direljiv odgovor.

- Gledao sam je ceo meč. Ona je sedela u prvom redu, bila je okrenuta prema meni kada sam ja sedeo na klupi i nekoliko puta smo se smejali jedno drugom. Ona ima samo šest godina i baš u trenucima kada je trebalo da imam tu razigranost i tu radost i da se malo opustim u velikom stresu, posebno u drugom setu, pogledala me je i dala mi je ovu energiju - rekao je Đoković i dodao:

- Zato sam prvo otišao kod nje. Naravno zato što mi je ćerka, ali mi je i ona najviše pomogla u ovom meču. Toliko je volim, a imati je, moju ženu, sina Stefana i roditelje – osetio sam podršku i ljubav svih. Ovo je i njihov trofej.

 

Ostavite komentar