HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Saša Popović hitno reagovao, njegova odluka promenila sve
Aleksandar Milić Mili slavio sa takmičarkom pre vremena.
09.02.2025
BalkanKOMPOZITOR O ZDRAVLJU SAŠE POPOVIĆA: "Žao mi je što se muči..."
O njegovom zdravstvenom stanju se malo zna, a njegov veliki prijatelj je odlučio da o tome konačno priča javno...
08.02.2025
Balkan"SVETLANA, NEMOJ DA ME SAVETUJEŠ" Snežana Đurišić odbrusila Ceci Ražnatović, ovo je razlog sukoba
Pevačice su godinama članice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".
06.02.2025
BalkanI POPOVIĆ POGREŠI: Danas ga tinejdžeri regiona obožavaju no nekadašnji direktor Granda rekao mu je samo jedno:"Sledeći!"
Na proslavi rođendana “Generacije Zed" pojavio se i jedan od osnivača koji je napustio ovaj tim.
06.02.2025
BalkanOVA PEVAČICA IMA ZAVRŠENU SAMO OSNOVNU ŠKOLU Takmičila se u "Zvezdama Granda", danas jedna od najplaćenijih
Bila je i članica popularne grupe.
04.02.2025
Balkan"IMAM INFORMACIJU..." Voditelj otkrio kada bi Saša Popović trebalo da se vrati u "Zvezde Granda"
Otkrio je i kada su se čuli poslednji put.
04.02.2025
DisplayOTKRIVENA VELIKA TAJNA BANETA MOJIĆEVIĆA: Kako je "oteo" pobedu Tanji Savić u "Zvezdama Granda"?
Prava istina je izašla na videlo čak 20 godina kasnije...
02.02.2025
BalkanRADA MANOJLOVIĆ POKVARILA PLANOVE JELENI KOSTOV Pevačica doživela razočaranje na početku karijere
"Nisam više htela da čujem za Zvezde Granda", otkrila je Kostov.
30.01.2025
BalkanCECA O "EVROVIZIJI" Iznenadiće vas šta je odgovorila (VIDEO)
Pevačica došla na snimanje Zvezda Granda s torbicom vrednom čak 30.000 evra!
29.01.2025
Balkan"PRIČAJU DA TREBA DA SE PLATI 10.000 EVRA..." Sloba Vasić otkrio istinu o "Zvezdama Granda"
"Grand je uzimao jedan deo, mi smo imali drugi, objasnio je on.
29.01.2025
BalkanCECA ODBRUSILA NOVINARU: "Uživaš da me pljuješ!" Sasula mu sve u lice (VIDEO)
Pevačica nije bila raspoložena za doskočice.
29.01.2025
BalkanNEOBIČNE FARMERKE, PROVIDNA MAJICA I RAVNA OBUĆA Ceca u nikad viđenom izdanju na snimanju "Zvezda Granda" (FOTO)
Folk zvezda je ponela i torbu od više hiljada evra.
28.01.2025
BalkanKATARINA GRUJIĆ PONOVO U ZVEZDAMA GRANDA: Otkriva koliko je bliska sa Sašom Popovićem, ali i sa kolegama iz takmičenja!
Popović je bio oduševljen Grujićevom, dok se takmičila, a sada je ona jedna od najvećih zvezda iz "Granda"
28.01.2025
BalkanANA BEKUTA SA POLOMLJENOM RUKOM DOŠLA NA SNIMANJE: On ju je dovezao i pomogao da izađe iz auta (FOTO)
Pevačica rešila da radi, iako ima gips na ruci
27.01.2025
BalkanSVE OČI UPRTE U PEVAČICU Ceca na snimanju emisje u papreno skupom stajlingu, samo torba košta 30.000 evra
Svetlana Ražnatović je na snimanje došla u crnoj odevnoj kombinaciji i privukla je veliku pažnju prisutnih
27.01.2025
BalkanNIKAD VIĐEN SNIMAK SAŠE POPOVIĆA Jelena Karleuša objavila privatne kadrove: U ime lepih, dobrih dana... (VIDEO)
Popović je svirao klavir ne skidajući osmeh sa lica
25.01.2025
BalkanCECA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠOK OBJAVE: Evo kako je reagovala na pitanje o koncertu na Ušću (VIDEO)
Pevačica se u crnoj kombinaciji pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda".
23.01.2025
Balkan"TO JE KATASTROFA..." Prve reakcije Cecinih kolega na otkazivanje koncerta na Ušću (VIDEO)
Mili, Marija i Đorđe su se dotakli i rada sa kandidatima u formatu "Zvezde Granda".
23.01.2025
Balkan