RAK MI JEDE TELO, ALI TO NIJE NAJGORE... Potresna ispovest Vedrane Rudan!
Rudan je nedavno objavila da boluje od opake bolesti
01.02.2025
BalkanNISAM U STANJU DA GOVORIM: Vedrana Rudan izašla iz bolnice, pa se oglasila o bolesti!
Ona je skoro napustila bolnicu
16.01.2025
Balkan"UMIREM, DRAGO MI JE ŠTO IMAM RAK" Vedrana Rudan iščekuje smrt, otkrila šta je u bolesti pozitivno i dobro!
"Plenković je jednostavno glup čovek", jedno je od shvatanja Vedrane Rudan iznetih u kolumni.
15.01.2025
BalkanOVAJ POZNATI SRPSKI ADVOKAT JE SADAŠNJI MUŽ VEDRANE RUDAN: Od bivšeg je trpela zlostavljanje
Oni danas žive u skladom braku, a on je Vedranu naučio toleranciji i promenio je nabolje
16.12.2024
CelebrityVEDRANA RUDAN SE PLAŠI DA NEĆE DOČEKATI SVOJ ROĐENDAN: "Moj rak me prati svaki trenutak života"
Vedrani Rudan početkom maja dijagnostikovan je rak žučnih kanala
11.12.2024
CelebrityVEDRANA RUDAN OPLELA PO NINI BADRIĆ: Oštro komentarisala njeno oblačenje, a na meti se našao i Petar Grašo
Književnica smatra da Nina nije u dobrim rukama kada je reč o stilizovanju.
02.12.2024
BalkanŽIVOTNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN: "Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina"
Poznata književnica svojevremeno je govorila o svom teškom detinjstvu i čestim sukobima sa ocem
01.12.2024
CelebrityVedrana Rudan o tekstu koji je šokirao javnost: "Moja prokleta deca nikako da posete umiruću majku"
Spisateljica objasnila da li je gorčena na svoje potomke tokom borbe sa bolešću.
18.10.2024
BalkanBOLNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN: Sin 4 meseca nije odvojio vreme da vidi bolesnu majku!
U teškim trenucima najznačajnija podrška izostaje
15.10.2024
KnjigeVEDRANA RUDAN SUROVA kao i uvek! "Ja ću pisati po vlastitom grobu" (VIDEO)
Rudan nam je otkrila da trenutno piše "o tome kako je to biti star", što je za nju lično "jedno nezaboravno iskustvo", kroz koje prolazi
28.06.2024
Prvi RedVedrana Rudan boluje od opake bolesti, otkrila da je OPERISANA: "Ostala sam bez komada jetre"
Iznela je pohvale na račun lekara.
26.06.2024
CelebrityVedrana Rudan nije štedela Lečića: "Dovoljno mi je da vidim njegov POGLED i SMEŠAK"
Poznata spisateljica se osvrnula na slučaj Lečić - Jovanović
06.03.2024
CelebrityTO JE RIZIK POSLA: Noge ribaru mokre, PEKAROVE RUKE BELE, zašto huliganu NE BI BILA RAZVALJENA GUZ***?
Pročitajte kolumnu Vedrane Rudan o navijačima Dinama koji su u Atini uhapšeni zbog ubistva Mihalisa Kacurisa
22.08.2023
RegionVEDRANA RUDAN: Lov BESNIH MUŽJAKA na bespomoćne žene ili zašto je MEGAN MARKL veštica našeg doba
Usudila se, k**va, onako razvedena i onako crna i još glumica, da zavede retardiranog princa...
27.01.2023
CelebrityDa li je VEDRANA sada PRETERALA? Deca su nešto NAJGORE ŠTO NAM SE DESILO
Hrvatska književnica se u svom stilu, bez dlake na jeziku, osvrnula na roditeljstvo
03.11.2022
CelebrityVEDRANA RUDAN zna nešto što NIKO NE ZNA: Evo koliko će trajati RAT RUSIJE i SAD
Putinovi zločini ne mogu da se mere i upoređuju sa zločinima Amerike
30.10.2022
SvetVEDRANA RUDAN pita: Ima li logike da Evropa postane SPALJENA ZEMLJA zbog BAHATOG PUTINA I IZLAPELOG BAJDENA?
Nadamo se da niste prosetljivi na eksplicitan jezik - Vedrana ga obilato koristi
13.10.2022
Celebrity