ŠOK ISPOVEST POSLANICE "Silovali su mene i još dve žene" - priznala sve o zverstvima
Do sada su prebrojani glasovi sa 2.521 od ukupno 2.533 biračka mesta
11.02.2025
SvetBOŽIĆNA POSLANICA PATRIJARHA SRPSKOG PORFIRIJA "Graditi mostove razumevanja, ljubavi i mira" (VIDEO)
Patrijarh je poručio da se Crkva molitvenim vapajima obraća Bogu da daruje mir celom svetu
06.01.2025
SrbijaPOSLANICA SE UBILA OD ALKOHOLA Prinuđena da podnese ostavku zbog skandala koji je izazvala
Nećemo ulaziti u detalje šta se dogodilo iz poštovanja prema onima koji su umešani, izjavila šefica poslaničke grupe Zelene stranke
28.11.2024
SvetVASKRŠNJA POSLANICA PATRIJARHA PORFIRIJA: Plač razdire grudi mnogih naroda, među kojima i srpski
Poglavar SPC naveo je da u svetu odjekuje neutešni plač majki za stradalom decom, dece za stradalim roditeljima...
04.05.2024
SrbijaGovor u Skupštini PREKINULA PUCNJAVA: O reakciji CRNOGORSKE POSLANICE priča ceo REGION
U trenutku dok je jedna od članica skupštine opštine Bar govorila na bini, izvan zgrade začuli su se pucnji
07.02.2024
RegionВАСКРШЊА ПОСЛАНИЦА ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА: У нашем народу и данас има довољно вере, довољно молитве и праведности
Aко у нашим душама има места и за једне и за друге, биће и на Косову и Метохији места за све, поручио је у Васкрњој посланици патријарх
14.04.2023
SrbijaKoju muziku sluša OPERSKA DIVA?
Imam više od 2.300 otpevanih uloga i nastupa, mogu slobodno da kažem da mi glas čuva Bog
15.11.2022
CelebrityOpozicija traži ODUZIMANJE MANDATA Šćekiću i smenu Sandre Božić
Poslanice opozicije održale zajedničku konferenciju za medije
09.11.2022
PolitikaDa li je POSLANICA STAŠA na "onom snimku" ili ne? Poverenica kaže: Polno uznemiravanje je KRŠENJE ZAKONA
Brankica Janković osudila plasiranje nedopustivog sadržaja na društvenim mrežama
12.10.2022
Srbija